FFRI i alla åldrar!

Hejsan!

Idag har varit en bra och rolig dag. I skolan så började vi smått med företagsarbetet, vi ska göra underkläder som passar alla med bättre kvalité och för alla storlekar. Vi fick även tillbaka våra arbeten om konflikten Israel-Palestina, fick Mvg den den! Efter skolan så gick jag, tobi, Benny och Liv till Pannkakskonditoriet och åt lunch, mums! Där planerade vi vårt svenskarbete om tal- och skrift språk och hur man vänder till till olika mottagare, rätt intressant. Därefter så gick jag till jobbet, mötte upp Marcel senare och gick till banken, öppnade ett till konto för lönen.

Det gulligaste under hela dagen var när jag skulle sälja FFRI knappar till några supersöta små tjejer som går i 6:an, efter att de hade fått dem frågade de nervöst om de fick ta bild på mig med dem, jag blev helt chockad men såklart glad. De var i alla fall supersöta och trevliga 🙂 Var glad att de läser bloggen även i deras ålder, och att de ville köpa knapp, för om de bär dem i klassen kanske några fler inte börjar tjuvröka, oftast börjar man i mellanstadiet/högstaidet.

Ikväll blir det svenskaplugg med grammatik, gick igenom det så otroligt mycket i högstadiet så det blir nog inga problem. Måste nog låna pappas kort också och gå och köpa lite mat jag kan äta, får bli soppa pga av tänderna 🙁  Vet någon hur länge det håller i sig?
Imorgon blir det skola som vanligt och efter det Moderat bjudningen/fest som ska bli så otroligt rolig att gå på, lägger upp bilder på min klädsel senare, måste leta efter min kuvärt väska!

 

Hittade bilder på oss innan Valvaken på Riche, sött va? 🙂

 1. aa usch jag håller med dig, de där fula flickorna bör fan utrotas! De e så äckliga där de står o röker och tror att de är nåt! Men vet du någonting som är ännu äckligare? östermalmsfittor som tror att deras liv är mycket mer värt än andras bara för att dom har föräldrar att snylta av. Nehe du alla de är inget mer än tiggare.Jag skulle hellre dö av en överdos än att leva mitt liv som en tant redan innan 20. Spendera din tid i den lilla glasbubbla du lever i, och livnär dig på shoppingturer och fikapauser! Thats HOT

 2. Elina skriver:

  Sluta klaga på rökare din nörd! Du lever ett perfekt liv och du har ingen aning om vad dethandlar om. dessutom dricker du vilket är minst lika skadligt som nikotin. prova röka innan du klagar jävla överklasstönt

 3. Lycke skriver:

  Mmm.. jävligt cool och häftig *beundrar verkligen dig*

 4. hej jag har också fått en sån tandställning som du har, den är lite iriterande 🙁 men du vänjer dig efter ett tag 🙂 du har skit snygg stil 😀

 5. Frida skriver:

  BELLA! jag måste veta var du köpt den jackan! letat efter en sån jättelänge! (:

  / frida

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..