ANNONS

Blogg under lektion

/

Hejsan!

Sitter i skolan nu och har geografi, men eftersom jag blev klar förra veckan med mitt arbete har jag nu inte så mycket att göra. Vi har däremot fått reda på vårt nästa arbete som ska vara att starta ett eget företag! Och det passar ju mig perfekt eftersom det är sånt jag jobbar med på mitt extra jobb. Ska vara med Denise och Alice troligen, mysgrupp! 😀

Igår kvar jag som sagt på Muf Normalms styrelsemöte, vilket var mycket intressant! På tisdag blir det en sorts mingelfest i gamlastan med tilltugg. Måste gå ooch köpa en svart klänning, någon som vet vart sådana finns? helst åt det sofistikerade hållet. När vi kom hem bokade jag och Marcel även en resa till Norge under höstlovet, det blir super mysigt. Skönt att komma iväg lite, bara vi två.

Ikväll blir det antingen fest/födelsedagsfirande av en killkompis till mig i Djursholm. Efter det blir det troligen fest i Vasastan, får se hur mycket vi orkar. Och med den tandvärken jag har nu pga av att tandläkarna har satt fast två metallsaker i två av tänderna på mig (ska ju få tandställning), får vi se hur mycket jag klarar av. Kan knappt äta! Som tur så syns inget iaf.

Måste nog fortsätta, / Bella 🙂

30
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00