Blogg under lektion

Hejsan!

Sitter i skolan nu och har geografi, men eftersom jag blev klar förra veckan med mitt arbete har jag nu inte så mycket att göra. Vi har däremot fått reda på vårt nästa arbete som ska vara att starta ett eget företag! Och det passar ju mig perfekt eftersom det är sånt jag jobbar med på mitt extra jobb. Ska vara med Denise och Alice troligen, mysgrupp! 😀

Igår kvar jag som sagt på Muf Normalms styrelsemöte, vilket var mycket intressant! På tisdag blir det en sorts mingelfest i gamlastan med tilltugg. Måste gå ooch köpa en svart klänning, någon som vet vart sådana finns? helst åt det sofistikerade hållet. När vi kom hem bokade jag och Marcel även en resa till Norge under höstlovet, det blir super mysigt. Skönt att komma iväg lite, bara vi två.

Ikväll blir det antingen fest/födelsedagsfirande av en killkompis till mig i Djursholm. Efter det blir det troligen fest i Vasastan, får se hur mycket vi orkar. Och med den tandvärken jag har nu pga av att tandläkarna har satt fast två metallsaker i två av tänderna på mig (ska ju få tandställning), får vi se hur mycket jag klarar av. Kan knappt äta! Som tur så syns inget iaf.

Måste nog fortsätta, / Bella 🙂

 1. jag berom ursäkt för att jag inte hinner svara på så många kommentarer. Men det tar faktiskt tid att hinna läsa igenom alla, om jag ens hinner det!

  Ska försöka så gott det går nu :
  evelyn: Det första den röda sidan gör att att leta fel på den nya regeringen och det är inte konstigt eftersom deras mål nu är att vinna nästa mandat.
  Media överdriver alltid men såklart gör de även fel. Fast tänk tbx på en gamla regeringen, hur mycket fel gjorde inte de under sina 13 år? hela sjukvården och skolan och segregationen blev ju sämre!

  klara h- även om jag vill bli jurist/advokat betyder inte de att jag inte kan skriva om annat i bloggen, man har ju fler intressen 🙂

  aa jag får räls om ett halv år, ska ha en annan tandställning som inte syns innan 🙂

  Jag kommer inte ta bort kommentarsgrejen, eftersom jag tycker att de är onödigt att folk ska gotta sig i om jag får en massa elaka saker om utseende tex. Däremot tillåter jag konstruktiv kritik 🙂

  tack för allt tips om klänningar!

 2. skriver:

  haha ”anonymous”
  du fattar väl själv att hon gör det eftersom det inte är den sorts kommentar hon vill ha? hon vill inte att folk skriver dumma saker till henne, för vad skulle hon få ut av det? tänk lite!

 3. skriver:

  HEJSAN! 🙂
  SKULLE INTE DU TA BORT KOMMENTARSPÃ?RREN TILL HÃ?STEN? VAD HÃ?NDE MED DET?!

  SLÃ?PP IGENOM DEN HÃ?R KOMMENTAREN SNÃ?LLA DU 🙂

 4. sara skriver:

  aså kan du nånsin svara på alla frågor som folk ställer till dig?
  det är väldigt divigt, man upplever dig som en riktig diva.

  varför svarar du inte på alla frågor, alla hjälper ju dig med att hitta klänningar osv, kan du inte svara på vad de skriver då?

 5. men carro man får skylla sig själv om man går med i en sån där skitsak….. ta lite ansvar!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..