ANNONS

världens gosigaste klass!

/

Hejsan!

 

Återigen en bra dag, först jobbade jag några timmar, gjorde mest vanliga rutiner så tiden gick fort, sedan mötte jag upp Ella & Alice och åt lunch, skoldagen gick åter fort, mysig klass! Vi fick även två nya tjejer till klassen som bor på Lidingö, Johanna och Helena heter de, välkomna! 🙂

 

På vägen hem gick jag förbi Norra Real för att hälsa på Marcel, sedan tog jag tåget hem till mamma, på tåget satt en man som jag redan visste vem det var när jag gick i 5an, alltid när jag och min lillebror pendlade när vi hade mammaveckor satt han alltid där och pratade med alla barn, han brukade alltid fråga vad alla hade på sig och vart de skulle, och om de kanske ville följa med hem till honom. Redan då blev jag äcklad över honom och undrade varför ingen sa till, andra vuxna satt ju bredvid! Idag i alla fall så satt han och försökte prata med mig, även om jag hade hörlurarna och drömde mig bort med coldplay, svarade inte på vad han sa men när jag skulle gå av såg jag att han direkt satte sig med några tjejer som kanske var 10, 12 år gamla. Vad ska man göra i sådana situationer? Och varför sitter inte såna människor inspärrade? Även om han inte har fullbordat något (fast det vet vi ju inte) så är det ju obehagligt att bemöta ett sånt äckel. Han är i 50 års ålder, kort, utländsk bakgrund, och har massor av vitt hår i öronen!

 

Bilder på min söta klass 🙂

27
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00