världens gosigaste klass!

Hejsan!

 

Återigen en bra dag, först jobbade jag några timmar, gjorde mest vanliga rutiner så tiden gick fort, sedan mötte jag upp Ella & Alice och åt lunch, skoldagen gick åter fort, mysig klass! Vi fick även två nya tjejer till klassen som bor på Lidingö, Johanna och Helena heter de, välkomna! 🙂

 

På vägen hem gick jag förbi Norra Real för att hälsa på Marcel, sedan tog jag tåget hem till mamma, på tåget satt en man som jag redan visste vem det var när jag gick i 5an, alltid när jag och min lillebror pendlade när vi hade mammaveckor satt han alltid där och pratade med alla barn, han brukade alltid fråga vad alla hade på sig och vart de skulle, och om de kanske ville följa med hem till honom. Redan då blev jag äcklad över honom och undrade varför ingen sa till, andra vuxna satt ju bredvid! Idag i alla fall så satt han och försökte prata med mig, även om jag hade hörlurarna och drömde mig bort med coldplay, svarade inte på vad han sa men när jag skulle gå av såg jag att han direkt satte sig med några tjejer som kanske var 10, 12 år gamla. Vad ska man göra i sådana situationer? Och varför sitter inte såna människor inspärrade? Även om han inte har fullbordat något (fast det vet vi ju inte) så är det ju obehagligt att bemöta ett sånt äckel. Han är i 50 års ålder, kort, utländsk bakgrund, och har massor av vitt hår i öronen!

 

Bilder på min söta klass 🙂

 1. :/ skriver:

  frågan är nu varför du inte sa till honom?
  du såg ju att han satte sig bredvid 12 åringar..
  han kunde lika gärna ha följt efter dom, eller har jag fel?

 2. Ezgi skriver:

  Jag tror jag har stött på honom. Skit äcklig var han ju!

 3. Miranda skriver:

  Uuww hatar läskiga gubbar :S
  För typ2 år sen så blev ja och mi kompis frågad om vi ville följa med han hem och äta godis och sånt.
  Vi ba NEJ och stack ^^

 4. Mimmi skriver:

  haha, ser man på. där blir man kommenterad i bellas blogg också.
  bannemej 😀

 5. Jaaa, vad hände med filmen som ni gjorde. du skulle länka den hit ju! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..