Bella går till doktorn!

Hejsan!

Jag har gått och blivit sjuk igen, det var väl inte så länge sedan jag var det sist, eller? Nu har det gått lite längre dock, gick till vår familjeläkare imorse, Marcel mötte upp mig och följde med, har alltid tyckt att sådant är lite läskigt, känns alltid som om alla sjukdommar flyger omkring där inne när folk hostar och grejer, nej usch! I alla fall så stoppade han in en bomullspinne i halsen på mig för att ta prover. Sedan tog han blodtrycket och vi satt och pratade lite.
Sedan skulle jag gå hem för att han skulle ringa när han visste vad provresultaten blev, på väg hem köpte jag ännu en till tidning och kexchoklad.
När han väl ringde sa han att jag kan ha körtelfeber eller halsfluss, jag kommer i alla fall ha viruset i en vecka till, och om jag har riktig otur kan de stanna i någon månad 🙁 Så stannar hemma från skolan några dagar, får gå på fredag dock eftersom vi har geografiprov och tal, lätt när man knappt kan tala!
Så njee det här känns inte så jätte kul, nacken är helt stel, liksom mina andra leder + att halsen är uppsvullen! Och vi tjejer som skulle gå på jensensinspark på fredag! nu missar jag den. Jag och Marcel skulle även ut och äta spansk mat imorgon innan han åker till Österike, hoppas att jag mår lite bättre i alla fall, skicka ett gulligt sms så blir jag glad!

Under dagen har jag ätit massor av mackor och druckit té, har pluggat lite geografi så att man skulle kunna väcka mig mitt i natten och jag skulle kunna allt som ett rinnande vatten! Hoppas det i alla fall! Marcel kom över ett tag och piggade upp mig, Alice samtal gjorde dunder också 🙂
Min "plastmamma" köpte sushi åt mig nyss, mums! och sen har jag in solero glass som väntar. + att idol och topmodel (där alla ska raka av håret) går ikväll, så jag klarar mig nog! Tror att Marcel kommer förbi senare ikväll efter hans jobb, mysigt!

Hoppas att jag frisknar till snart, kvällarna går bra då finns tv, data och goda saker att äta fast dagarna är väldigt tråkiga!

/Sköt om er allihop och ta det lungt så ni inte också blir sjuka!

  1. Rebecca skriver:

    hej bella! jag hoppas du inte har körtelfeber, jag har haft det och det kan hålla på i en måndag med feber, ont i halsen och allmänt dåligt. inte så kul direkt. sedan kommer den värsta delen och det är att du blir ”trött” och hängig i ett halvår efteråt. Krya på dig tjejen! Hoppas det bara är en liten halfluss.

  2. Oj, vad lurad man blev.. haha. Satt och skrattade i minst fem minuter åt att alla gått runt och trott att de skulle raka av håret. Jag kände mig dum efteråt.

  3. hmm 14, då gäller väl samma saker som man gillar nu? Vad har hon för intressen? ngt sött linne? fin höst accesoar? Annars är juicy geleé burkarna jätte söta från lancome 🙂

  4. skriver:

    bella, skulle vilja ha din hjäp, min syster fyller 14 i helgen och jag har panik (!!!!!) vad ska jag ge till henne? har du någit förslag?

    like your blogg (:

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..