Säkert sista dagen sittandes i gräset

Hejsan!

 

Jag vet att många väntar på bilder, men Sebastian i vår klass har inte hunnit skicka de än, men de kommer, ha! 🙂

 
Igår efter att jag hade kommit hem från
Vindö så tog jag ett bad, åt lite och la ansiktsmask (facet var inte fräscht efter att ha sovit med smink, usch). Sedan vid fyra gick jag ner till Vasaparken (precis vid mig) och mötte Ella och Alice. Vi satte oss ner i gräset kl 8 skulle de vara en partidebatt mellan billström och Kicki.

Efter ett tag kom Anna, min tvin! Och Alices två kompisar. Vi åt massa moderat godisar och njöt av solen, man var så himla trött efter gårdagen.

Efter ett tag (vid 6) blev vi hungriga, i brist på annat så gick vi till sleven och köpte toast, och Anna köpte kakor. Sedan travade vi runt på Odenplan då vi mötte Axel och Jamil, oj vilka sjuka minnen vi har ihop 😀 de tar aldrig slut! Sedan kom Roderick dit… Vi gick sedan till Vasaparken igen för att lyssna på debatten, fast vi blev snarare indragna i alla bu-rop och grejer, helt vilt var det!

Sedan kom Marcel från jobbet så vi lämnade de andra och åkte hem och tittade på Beck, väldigt mysig kväll hade vi 😀

 

På morgonen skulle jag jobba vid 9 innan skolan, så jag gick dit och Marcel gick till skolan. Var ganska stressigt idag, men jag fick bolagsbeställningarna klara.

Sedan vid 11 skulle de flesta i vår klass mötas vid Sandys och lunch, blev hur mysigt som helst! Vi bestämde att vi skulle ha tjejmiddag hos Ella innan Jensens inspark 😀 alla vi ska trycka tröjor med ”sp1b” på 😀 kommer bli så mysigt, tyvärr är Marcel i Schweiz då, fast han skulle köpa en present till mig 😀

Sedan skulle vår klass till universitetet och lyssna på en vulkan föreläsning, vilket var helt okej, efter det fikade vi tjejer igen, fast på ginos.

 


Dagen var super bra, kom
hem till mamma nyss, hon hade köpt en lila sammets mjukisdräkt till mig, jätte mysigt och fin, perfekt för en blåsig höst dag i soffan med gott te!

 

Kram!

 1. nej! skriver:

  Låten heter dancing in the dark – jesse

 2. Sleven är ett smeknamn för Seven Eleven!:)

 3. sofia. ja får pengar av mina föräldrar varje månad´+ att ja jobbar=)

 4. eviss skriver:

  snäll din mamma är! =)

 5. Sofia skriver:

  Har en fråga… Du äter lunch ute varje dag, fikar ute typ varje dag? Köper nästan alltid nya kläder, kosmetika eller annat varje dag? Var kommmer pengarna ifrån?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..