ANNONS

sp1b ´s klassfest!

/

Hejsan!.. Vilken klass sp1b är! helt otroligt 😀 (resten av det här inlägget blir nog mest interna saker så bara de vederbörande förstår:))

Vid halv fyra skulle klassen mötas vid Slussen, och vid halv 6 var vi framme på tobis land vid Vindö, och oj vad fint det var, det låg precis vid vattnet. Vi som var där var nästan hela klassen (de andra skulle komma med nästa buss) sedan Tobis kusin och hans vänner.

På en gång drog vi fram grillen, Pontus och Benny hjälpte mig och Ella att grilla våra korvar, annars hade de aldrig gått! Fast ändå blev de mest snyltande av de andras kyckling och Jakobs ketshup.

Ganska fort drog själva festen igång, först satt de flesta vid borden vid vattnet och rökte vattenpipa och körde "jag har aldrig" sedan gick jag, Niki, Denise, Maria, Louise och Pontus till lekstugan och var där istället. Samtalsämnerna var ganska grova men vi hade väldigt roligt 😀 Sedan ville de andra bada. Fast svart och kallt vatten var inte så jätte intressant för min del så jag bangade det.

Därefter drog jag och Denise igång själva dansen, första var det bara vi och Mimmi som stod och fånade oss, fast sedan kom Benny, Ivan och Jocke, då blev det mycket roligare 😀 Speciellt när vi hade en ring och låten glasssiiiiiiiiiigt kom!

Vi stog kvar där ett långt tag så vi märke inte vissa saker som hade hänt på övervåningen under tiden, fast de ska vi inte ta här, det blir nog redan tillräckligt pinsamt på måndag.

Kvällen fortsatte, folk dansade sjöng och såna saker som man brukar göra, och vi hade så himla kul!

Fast vid två tiden började jag, Alice och Ella (Bellsibums, Brallis och Bebis!, right?) bli trötta, så vi tog ena sovrummet och massa chips och bubbelvatten in. Efter ett tag kom Adina in, då blev de ännu trevligare 🙂 Vi pratade mest om alla kvällens händelser, ha!

Vid 4 somnade vi, fast redan vid halv 9 var vi vakna igen och Gullunge Denise gräddade pannkakor 😀

Sedan väckte vi alla, vi städade och sedan satte vi oss på bryggan hela klassen och njöt av solen innan bussen skulle gå. Allt var så härligt fast.. man längtade efter en tandborste, en dusch och nya kläder.

På bussen på väg hem var alla väldigt tysta, tillskillnad från när vi kom dit! Sedan sa vi hejdå, får se hur allt blir imorgon, för några blir det nog pinsamt.

Det var en jätte bra "tripp" och tack Tobi för att vi fick komma, nu blev det verkligen minnen som man aldrig glömmer. Synd att alla i klassen inte följde med, fast de bästa är att de här var bara festklassen sp1b första klassfest 😀

(alla bilder kommer snart)

21
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00