Den kommande helgen = fest!

Hejsan!

Idag är jag på mycket bra humör! Först slutade vi kl 10 sedan hade vi en trevlig lunch där vi planerade allt som ska hända på lördag.
Då ska nämligen hela klassen ha klassfest på Tobis land, kommer bli så kul!

Kl halv 4 ska vi mötas sedan åker vi buss till Vindö (tror ja?) där hans landställe ligger. Där ska alla vi i klassen laga middag tillsammans och ha det riktigt trevligt 🙂 Vi sover över där också.
På morgonen har jag lovat att laga en stor och god frukost till alla eftersom jag är så morgonpigg av mig, så det blir scones,ägg m.m. mums!
Lördagen blir kanon, vi har en sådan bra klass! 😀

Ikväll får vi se vad som händer, ev vårt traditionella skumparace. Så den här helgen blir väldigt fartfylld, kan vara väldigt skönt nu när man bara har fokuserat allt på skolan,jobb och muf.

Så det blir min helg, skriver med på söndag och berättar om allt!
Puss

 1. Linda skriver:

  jag har haft distans förhållande, för mig funkade det inte.. men min bästa kompis har en kille långt härifrån, o det har funkat i snart 2 år det.. så det beror ju på..

 2. yes man får ful, rynkig och dålig hy av rökning.
  Man ser ofräsch ut

  ang distansförhållande , för min egen del så skulle jag inte klara av det, jag är så beroende av närhet.
  Men om man känner sig väldigt säker så borde de funka

 3. kalas skriver:

  ständigt detta ”mumsande” bella…..

 4. skriver:

  vad tycker du om distans förhållande, vet du någon som har haft de? berätta =)

 5. rebecca skriver:

  Jag har några vänner som skärde sig i det förflutna och enligt de själva beror det oftast på att de ibland får panik och helt enkelt inte vet vad som ska ta sig till. I panikens stund kunde de då, för att tillfälligt ”glömma” eller inte känna av den egentliga smärtan de hade, skada sig själva så att hjärnan och hjärtat skulle bli mer fokuserad på den fyskiska smärtan än den psyksiska smärtan, som enligt de själva var den jobbigaste. För en del människor låter detta helt absurt men jag antar att alla handskas med sina problem på olika sätt. Detta är dock ett sätt jag verkligen önskar att folk skulle undvika då det i det långa loppet inte alls hjälper personen i fråga… (Tyvärr är det något de allra flesta har upptäckt i efterhand). Allt det egentligen gör, är att (för en del människor) ”bota” problemet i den stund då allt känns som jobbigast.
  Sedan antar jag att ärren även vara ”ett rop på hjälp” då de som skär sig medvetet eller omedvetet vill att någon ska märka och förstå att de mår dåligt. Självklart är jag ingen expert på något som helst sätt då det gäller detta, jag är ju trots allt bara 16 år. Detta är iallafall vad jag har lärt mig och förstått av det som jag upplevt av de människor som funnits runt omkring mig, sedan om detta verkligen stämmer kan man självklart diskutera och spekulera kring…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..