lågt att ta min text!

Hej!

 

Om det finns någonting som irriterar mig är det när någon kopierar något som jag har skrivit!

Såg nyss att någon har tagit texen ”varför jag gillar muf” och lagt in på ett annat forum, fast i någon annans namn! Hur lågt är inte det??

Fast personen la in samma dag ser man att jag skrev min text ca 2 timmar innan den andre la in min text i sitt namn.
Så här står det på hans: "3600 träff(ar) sedan 2006-08-29 22:55 | Skriven av afBusk"
Och min :2006-aug-29 @ 20:41:31

 

http://www.fragbite.com/?threadID=286948&commentPage=1#comments

 

Lågt!!

 

Annars har dagen varit bra, sitter i skolan nu, ska äta lunch strax sedan jobba.

Därefter blir det jobb i några timmar sedan fika, och därefter ska jag till Muf lokalen.

 1. Jess skriver:

  ta det som en som en KOMPLIMANG! de kan inte komma upp med ngt bättre själva och måste kapa andras åsikter 🙂

 2. skriver:

  älskar dig bella!
  du ´är min idol!

 3. laura skriver:

  lågt att ta någons text,.,!!

 4. Hej bella! Jag undrar en sak angående muf, jag blev medlem via ett telefonsamtal för en vecka sedan och där sa de att de skulle skicka hem någon slags välkomstpaket eller något liknande minns inte riktigt vad, för det första vad är det som ingår i det som kommer hem? Kommer det ett medlemskort? för det andra undrar jag hur lång tid det tar? Och sen undrar jag hur det är med möten och andra aktiviteter, får vem som helst komma på sådana saker eller är det bara speciella medlemmar? för jag gick med i förbundet för att jag ville aktivera mig inom moderaterna och vill därmed komma på möten så jag kan lära mig mer osv. Svara gärna så är du snäll. Ha det bra!

 5. rebecka skriver:

  sköning där (; ! hell yeah!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..