Varför jag gillar Muf

Varför jag gillar moderaterna:

? Jag tycker att det är fel att Sverige har ett sånt samhälle att man tjänar på (i vissa jobb) på att      hellre ta bidrag än att jobba.

Jag tycker att det är fel att bidrag ska vara en långvariglösning.

 

Jag vill att Sverige ska bara ett sånt land då man tjänar på att arbeta, man ska få ?morot? för det man gör. Moderaterna vill ge os en tusenlapp med i månaden, och vilka tror ni tjänar mest på de, dem som har pengar eller inte?

Det ska vara lättare att få jobb, lägre arbetsgivaravgift för företagen så att det har råd att anställa oss.

Det ska också vara lättare att starta egna företag, något som vänstern inte vill. Det är ju så Sverige utvecklas, fram med nya ideér!

 

– Jag tycker att det är fel att brottslingar ska slippa undan så lätt, att någon som våldtagit bara ska få ev. ett års fängelse. Jag tycker att det är fel att man ska behöva känna sig rädd vare sig man är kille eller tjej att vara ute om natten.

Jag vill att Sverige ska ha fler poliser, ge mer pengar och resurser till poliser.

Jag vill att vi att vi ska ta vara på de straffskalor vi har, permissionen ska inte vara lika lätt att få. Jag vill också att man ska lägga mer pengar och insatser på att förhindra ungdomsbrottsligheter. Det är inte okej att bli våldtagen bara för att man tar nattbussen hem och har kjol på sig!

 
– Jag tycker att det är fel att man i skolan ska räknas som alla är likadana, att alla ska gå efter samma plan, måste läsa samma ämnen, man måste sluta skolan i 9an, eller börja i 1an.

Jag vill att skolan ska anpassa sig efter varje individ, om man inte är redo att börja skolan i 1an så ska man kunna börja ett år senare, eller tvärt om.

Jag vill att man ska få betyg redan i 5an så man vet vad man behöver träna mer på, inte som sossarna tycker att det är fel att säga att någon inte är bra på det.

Jag tycker att man ska få läsa de ämnen man vill läsa när man går på gymnasiet, de som ska bli T.ex. rörmokare ska väl inte behöva läsa företagsekonomi eller histora om han eller hon inte vill? Gymnasiet ska vara en direktlinje till det senare arbetslivet, man ska plugga det man vill bli! Mer yrkesinriktat!

 
– Jag tycker att det är fel att med den höga skatt våra föräldrar betalar, ska vi ändå få sitta i de köer och vänta så lång tid på att få komma till en läkare, sossarna säger att den höga skatten ska gå till sjukhusen så att vi ska känna oss trygga men ändå går de i underskott och man får vänta så länge! Det är så fel, om man är sjuk så är man sjuk nu och inte om ett halv år.

Jag tycker att man ska införa vårdgaranti att man har rätt till vård inom en viss tid.

Jag tycker att man ska få starta egna sjukhus så att det bli fler och man får snabbare hjälp, och det ska inte kosta mer pengar som alla tror. Om det bli konkurrans mellan sjukhusen kommer de bara att bli bättre och bättre, och då får vi mest hjälp!

 
Slutligen, sossarna har haft makten i 12 år nu på rad, alla deras vallöften gång på gång och ingen har de lyckats hålla! De vill göra Sthlm tråkigt stänga alla klubbar till 1 ta bort uteserveringar efter som enligt lag ska två rullstolar få plats bredvid varandra på gatan, hur logiskt är det?!

Om det skulle bli ett maktskifte till höst och låta de sitta kvar, skulle så mycket förändrats till de bättre, dessa segregationer skulle minska eftersom språket skulle bli viktigare för de som kommer till Sverige, och inte sätta alla invandrare på ett o samma ställen så ?ghetton? bildas.

Sånt är sossarnas fel! Lär folk svenska, ge dem jobb och låt de komma in i det svenska samhället, istället för att sätta de på en plats och sedan de bidrag och glömma dem!

Nu får det faktiskt vara nog.

 1. Julle skriver:

  Nu kommenterar jag det här inlägget en massa år efter, 2014, alltså har det gått 8 år sedan du har skrivit det här inlägget. Det sista stycket om integration var intressant. Du förutspådde att Alliansen skulle göra Sverige mer integrerat. Vad visar det sig nu? Det har gått åt fel håll! Jag minns år 2006, jag gick på lågstadiet i en mångkulturell skola, men då fanns det fortfarande en andel svenskar i min klass och andra klasser, kanske ungefär en fjärdedel, fortfarande för segregerat, men ändå något. De här senaste åren när jag har gått i högstadiet så har jag tittat ner på de ungar som går i förskoleklassen och lågstadiet, och ser max 1-2 svenskar i varje klass! Max! I vissa fall även 0 stycken. Och min upplevelse är inte unik, det är ett faktum i Sveriges storstäder att segregationen har ökat och förstärkts under Alliansens tid. Segregation för mig, det är bostadssegregation och segregation i skolan. Så hur svarar du på det? Du säger så fint om att ”Alliansen har förbättrat Sverige, men en del inser bara det inte”, varför nämner du inte detta i något av dina blogginlägg idag?

 2. En fråga till lilla damen. Du anser att invandrare ska bli tvingade till att integrera sig i Sverige på ett helt annat sätt, varför säger man då inte till överklassen på Lindingö att de ska integrera sig med resten av svenska folket?????

  Sen det där med tyngre straff, hårdare straff leder INTE till mindre brottslighet snarare tvärtom.

  Dessutom har sjukhusköerna blivit L�NGRE nu än vad de var tidigare.

  Det där du skrev med att två rullstolar måste få plats, SJ�LVKLART fan ska man tabort uteserveringen så det får plats. Sverige är till för ALLA människor. Tyvärr t om med för sånna egoistiska idioter som du.

 3. Hahaha,
  jag blev helt galen när jag läste fröken blondinbellas blogg, kommentarerna däremot gjorde mig ganska mycket gladare.

  Sanna är en riktigt bra person, tur att såna fortfarande finns. Såna som växer upp med förstånd& rättvisetänkande, och inte i pappas plånbok och bara tror att skor och kläder är det som existerar i livet. Kanske borde försöka vara lite empatisk för hela världen och inte bara för dina skor.
  Jag hade lovat att aldrig läsa den här bloggen, men när jag såg att den här lilla tjejen försöker få folk att gå med i muf, alltså. wtf.
  Vissa människor borde bara inte få blogga. Liv kan förstöras!!

  Rosa är en ful färg.

 4. Simon skriver:

  Haha ni är så jävla fucked up tröga allihopa.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..