MSU på Jensen norra

Hej!

 

Idag har varit en bra dag, på morgonen som sagt så jobbade jag lite, fick maila till massa revisorer m.m.  Tiden gick fort så det var bra.

Efter jobbet så mötte jag upp Ella, vi gick och åt Chinamats buffé, så himla gott 🙂

Lunchen var i alla fall jätte trevligt och vi bara proppade i oss, hah nej men vi åt för mycket…

 

Vid 1 skulle jag och Matilda på ”programrådet” Ett nytt råd som har startat i skolan för alla som går samsam. Mötte Sebbe utanför, kul att han är med också 😀

Vi i rådet ska fungera som ett elevråd fast inriktat på oss som går sam, är linjen bra? vad kan för bättras? m.m. Hel kul eftersom sånt tycker jag är så intressant.

De första jag och Sebbe tog upp var att vi vill starta MSU i skolan (moderatskolungdom) och det ska bli av så vi var jätte glada (någon av oss blir säkert då ordförande), sedan ska vi ta hand om skolvalet som skolan ska ha också.

Så ni som går på jensen hör av er om ni vill vara med där också, det är såklart gratis 🙂

 

Efter skolan så var jag med Ella och Alice ett tag, innan jag nu gick hem till Marcel, om en timma kommer han hem hit från Norge, och gissa om jag är glad 😀

 

Ha det så bra allihop, puss!

 1. skriver:

  sänka skatterna, dåligt? �h. Ja, då kanske du kan svara på varför vi har den högsta skatten i världen men ändå har långt ifrån den bästa sjukvården etc. Socialdemokraterna slänger skatten lite hur som helst runt omkring sig på ovikta saker. Det finns inget bra med Socarna. Se bara på hur de förstörde Stockholm! Rev en massa vackra hus för att bygga upp en massa skit!

 2. skriver:

  Varför ska man rösta på moderaterna? Ge oss ett bra svar och låt inte Marcel svara åt dig!

 3. josefin skriver:

  det är helt sjukt att man får så många träffar när man söker på blondinbella på google.
  Du blir något stort skulle jag tror när du ger dig ut i arbetsslivet !

 4. skriver:

  moderaterna är för egoister !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..