MSU på Jensen norra

Hej!

 

Idag har varit en bra dag, på morgonen som sagt så jobbade jag lite, fick maila till massa revisorer m.m.  Tiden gick fort så det var bra.

Efter jobbet så mötte jag upp Ella, vi gick och åt Chinamats buffé, så himla gott 🙂

Lunchen var i alla fall jätte trevligt och vi bara proppade i oss, hah nej men vi åt för mycket…

 

Vid 1 skulle jag och Matilda på ”programrådet” Ett nytt råd som har startat i skolan för alla som går samsam. Mötte Sebbe utanför, kul att han är med också 😀

Vi i rådet ska fungera som ett elevråd fast inriktat på oss som går sam, är linjen bra? vad kan för bättras? m.m. Hel kul eftersom sånt tycker jag är så intressant.

De första jag och Sebbe tog upp var att vi vill starta MSU i skolan (moderatskolungdom) och det ska bli av så vi var jätte glada (någon av oss blir säkert då ordförande), sedan ska vi ta hand om skolvalet som skolan ska ha också.

Så ni som går på jensen hör av er om ni vill vara med där också, det är såklart gratis 🙂

 

Efter skolan så var jag med Ella och Alice ett tag, innan jag nu gick hem till Marcel, om en timma kommer han hem hit från Norge, och gissa om jag är glad 😀

 

Ha det så bra allihop, puss!

 1. A han går i min klaas, och han är skön 🙂
  jätte trevlig, smart m.m

  vi har grupp arbete tillsammans + att han ska ha fest på sitt landställe snart bara för klassen 😀

 2. hejsan
  jag såg dig idag vid svampen med en ganska kort mörk tjej och en blondin som va något längre än dig? vilka var detta, nya kompisar?

 3. jag är lite föööör engagerad för att bara vara med för att det är ”häftigt”

  Jag brinner för det helt enkelt 🙂

 4. nej umgås inte med de, carro ibland,
  man växer i från varandra efter lång tid. de är kvar i fest-supa-olika killar stuket som jag tröttnade på förra året..

 5. Vinrankan är Viktor snubben som egentligen skulle ha gått våran klass. Han annklagar mig för att vara sosse bara för att min pappa är det men själv är han fan kristdemokrat och det när nästan lika illa det! Föresten visar pappas sossighet på att jag är äkta moderat då ingen kan annklaga mig för att bara härma min pappa!!!!!!

 6. Har du någon kompis som har blogg? Vad är dereas bloggadresser i så fall? Skulle vara kul att läsa fler bra 🙂

 7. haha, du är så dryg att man kan dö. och vad skönt att tobi inte är sosse. i så fall hade han ju inte kunnat vara skön, liksom.

 8. Varför börja med Moderat-propaganda i skolan för. Du börjar i Jensen Norra, det första du gör är att starta en jävla skitsak i skolan…

  Ge mig 10 _bra_ argument att rösta på moderaterna.

 9. vi moderater i jensen norra njuter av det här! jätte bra förslag måste jag säga!
  ni andra, icke moderater, välj bara att inte gå med istället för att klaga?

 10. Hej en fråga bara (:
  Jag såg i ett tidigare inlägg att du skrev om jensen, jag tänkte bara se om jag har rätt. Går du på Jensen? I vilken ‘ring’ går du i?

 11. ”blondinbella” jag tycker att det är bra att du står för allt du skriver i din blogg osv. men tycker du kanske inte att du berättar lite för mycket i detalj heeeela tiden? det blir nästan pinsamt ibland.

 12. Kristoffer frågade om du kunde ge tio bra argument om varför man ska rösta på moderaterna, kan du inte svara på den frågan? vore kul o höra vad du tycker..
  Och sen tycker jag att det känns väldigt lågt o prata sådär om dina gamla kompisar helt offisiellt liksom.. Men det är ju min åsikt
  Ha det 🙂

 13. nämen å, lilla blondinbella fick servera prinssessan madde, och åh hennes naglar är äkta , de får hon inte glömma att påminna alla om… hahaha snälla gumman, hela du är ett skämt, alla skrattar bakom din rygg förutom några få som beundrar dig och tror att ni är vänner… de är ju löjligt

 14. palla moderaterna, dom vill sänka skatten, ingen bra idé. vem ska betala era sjukhusräkningar då? Kanske ska vi bli som USA?

 15. det är helt sjukt att man får så många träffar när man söker på blondinbella på google.
  Du blir något stort skulle jag tror när du ger dig ut i arbetsslivet !

 16. sänka skatterna, dåligt? �h. Ja, då kanske du kan svara på varför vi har den högsta skatten i världen men ändå har långt ifrån den bästa sjukvården etc. Socialdemokraterna slänger skatten lite hur som helst runt omkring sig på ovikta saker. Det finns inget bra med Socarna. Se bara på hur de förstörde Stockholm! Rev en massa vackra hus för att bygga upp en massa skit!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..