Arnstedt! :D

Hejsan!

 

Idag så sov jag ut till 11, var så himla trött eftersom jag inte sov så mycket efter club heat, efter att jag hade gjort mig ordning så mötte jag Arnstedt, var så himla länge sedan! Han var min bästa killkompis förut, och nu är han i lumpen fast idag hade han permission yey!

Vi tog en promenad genom Vasa parken och sedan gick vi och åt lunch, vi hade så mycket att prata om 🙂 Efter det så la vi oss i gräset utanför och solade. En väldigt trevlig dag!

 

Efter att jag hade sagt hej då till honom tog jag en sväng på stan för mig själv, men jag hittade inget snyggt alls.. tråkigt nu när man har fått lön och allt! Har ni några tips på snygga höst grejer? Skor har jag många av, men som sagt vill jag ha fler, vad ska man köpa?

Ska nog köpa fler chinos och jeans, shorts har jag såå tröttnat på! Massa nya sjalar finns också på listan, hmm får nog be någon vän följa med!

När jag kom hem så bytte jag om och gick
ut med min vovve Elsa, vi tog en långpromenad innan ovädret satte igång! Ikväll ska jag nog lägga mig och läsa boken eldsmärket vi fick på svenskan ett tag innan Marcel ringer, nu befinner han sig i Norge men imorgon kommer han hem! Och om exakt en vecka firar vi 1 år <3

 

Imorgon så börjar jag skolan halv 1 så jag ska jobba två tre timmar innan, sen ska jag möta Ella vid kvart över 11 och äta lunch, mys!

På kvällen ska jag möta Marcel vid centralen, sover sedan där!

 Jag i uppsatt, vad tycks?

 1. Du var riktigt söt i uppsatt! Och jag tycker att det är kul att du är så engagerad i politik. Jag var inte det förut, men nu är jag verkligen det och är så glad över att vi får jobba så mycket med det i skolan.

 2. Cassie skriver:

  Hej hej ! 🙂
  Skulle bara säga att jag ser upp till ditt engagemang med allt du sysslar med. Du är verkligen en förebild för tjejer som vill komma någon stanns i livet. Tack för en riktigt bra blogg !

 3. Estelle skriver:

  Fint i uppsatthår!

 4. Hejhej skriver:

  Jag såg att du brukade använda trind nagelack, jag vill bara ge dig ett tips om att använda handkrämen också om du inte redan gör det. Den fungerar jätte bra!

 5. kalle skriver:

  alltså jag tänker verkligen inte kritisera dig bella, för du har rätt till dina egna åsikter osv. men snälla.. ni som hela tiden försvarar bella och säger saker som ”sluta kritisera henne, du känner inte henne, hon är snäll” hallå, känner ni henne eller? det låter så himla töntigt när ni försvarar henne och säger hur gullig hon faktiskt är som om hon var er idol. herregud. absolut ingent dumt mot dig bella, för du veeerkar vara en bra tjej, men hörrni, sluta smöra överdrivet mycket. det är bara pinsamt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..