FFRI pins!

Hejsan!

 

Tänkte besvara lite frågor som jag har fått bland kommentarerna:

 

Angående club heat som är på fredag, är det inspark för alla skolor (inte bara jensen), det kommer som sagt vara 2000 pers i en lokal i Nacka strand, och det är skum!

Det finns lite biljetter kvar hos mig så skynda, och samtidigt vara med om att vinna ipod nanon! 0704 33 55 71.

 

Att jag äter lunch ute varje dag, beror på att Jensen har ingen egen matsal så vi får 35 kr till det varje dag, fast jag måste säkert lägga till dubbla varje dag, men men mat är mat.

 

Mina naglar är riktiga ja, och jag går inte hos någon som fixar de utan jag gör det själv.

 

Om Muf så är det möten ofta eftersom snart är det val! Om ni vill bli medlemmar i Muf som jag är så kostar det bara 40 kr att bli medlem om du går genom mig, istället för 100, bra va!

Så gör det nu innan valet 🙂

 

Eftersom jag bara klipper topparna brukar min mamma göra det, lättast så + att hon klipper bättre än alla frisörer (hon jobbar inte som det), de ska alltid bara klippa av mitt hår, nej usch!

Produkter jag använder är lite varierande, alltid de som skyddar håret och gör det starkt, lägg lite mer pengar på sånt. Sen en kräm innan föningen och därefter silkesdroppar.

 

Jag skulle vilja lägga ut en outfit bild varje dag, problemet är att jag inte orkar bara.

Tips inför hösten om jag utgår från vad jag tycker är snyggt (inte massamodeblaskor), så massor av kappor, min kom hem igår! Marinblå a-linje formad, dubbelknäppt.

Gås och de andra märkerna är verkligen ute, se snygg ut istället!

Jag ska se väldigt påklädd ut, för det tycker jag är snyggt till hösten, massor av chinos, skjortor, v- formade tröjor, svarta och mörkt marinblå stuprör, fina romantiska linnen under mysiga koftor. Hösten är till för att se rätt, snygg och proper ut!

 

 

Nu till dagen då!

Imorse var min buss sen så jag fick springa till skolan, suck, vi hade bara matte och historia så det var jätte skönt. Efter skolan så mötte Marcel upp mig och vi och lunchade, tog återigen den underbara skaldjurssmörgåsen på Ginos.

Därefter så gick jag till jobbet, var lugnt och skönt.

Vid 4 sålde jag lite biljetter vid Odenplan och mötte upp Carro, vi skulle träffa fältassistenterna igen.

Vi skulle hitta på olika texter som ska stå på visitkort till ungdomsmottagningen på Odenplan.

Sedan sa de att de ska trycka upp ”pins” med FFRI (fina flickor röker inte) så gissa vad jag kommer att gå runt med på tröjan, hoppas att ni också gör det sen!

 


Glöm nu inte Muf erbjudandet, hjälp till och vinna valet, gå med nu för bara 40 kr istället för 100, kontakta mig på msn!
Om du är medlem i muf så får du ett snyggt svart/grått mufkort som gör så att du kan komma in på mufs egna fester, vara med på möten och träffar, stå i tält och hjälpa till att göra Sverige blått!

 1. Lina skriver:

  jag måste bara säga hur underbar din blogg är.. OMG,,. asså jag får fjärilar i magen när jag läser den, verkligen seriös grej! du verkar verkligen ha ett intressant liv!! skulle kunna ge upp mitt liv och bara sitta och läsa din blogg..
  keep going girl!! (L)

 2. Jag erbjuder dig här och nu ett privat möte med en äkta socialist! så ska vi nog kunna ändra på dina högervridna åsikter. Mvh Carl Johansson Sthlm
  Till er andra gå för fan inte med i muf!!

 3. Heej bella! jag heter också bella, vilket sammanträffande! jag är känd som brunettbella i småland och jag är nu uppe i sthlm hos en kompis, skulle du vilja trääffas över en fika och utbyta erfarenheter av kändisskapet som ibland kan vara krävande?

 4. Sofia skriver:

  hej! min vän tipsade om den här bloggen, måste säga att du skiver så otroligt bra saker! Du har sten koll helt änkelt.. jag skulle gärna vilja presentera dig för min syster..som är stylist i för franska vouge..hon hade nog gilalt dig..aja

  hade så bra..läser från och med nu alltid din blogg! Du har en stor talang!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..