L`occitane

Hejsan!

 

Idag har varit en stressig dag, imorse väckte mamma mig 10 min innan bussen skulle gå till skolan, min väckarklocka hade inte funkat, så på 10 min klädde jag på mig, och sminkade mig, rekord va?! Klämde i mig två bananer på vägen, sedan var allt bra igen.

Först hade vi geografi, sedan svenska och därefter spanska. Sedan var det lunch så jag, Julia, Adina, Jakob, Joakim, William och Benny drog till Gullmarsplan av någon anledning och åt pizza, väldigt trevligt! 🙂

När vi kom tillbaka hade vi introduktion av gympan.

När jag slutade mötte jag Marcel, vi tog en promenad till svampen, sålde lite biljetter till club heat, köpte en café latte med vaniljsmak på Sandys (Alice rekommenderade det, och den va otroligt god!)

Marcel och hans vän drog i väg på Muf möte, fast eftersom den håller på till 9 ikväll skulle jag missa Desperate housewives, så nej det fick bli en annan gång!

 

Dagens tips:

När jag var på stan för några dagar sedan hittade jag en nyöppnad affär vid Norrmalmstorg, L`occitane heter den.

L`occitane är en ekologisk hud- och kroppsvårds butik, med massor av väldoftande krämer och parfymer som ska vara bra för huden.

Lavendeldofts kräm för fet hud, oliv för känslig och Cocos för torr till exempel och massa annat, absolut värt ett besök!

Dessutom hade de parfymer för både killar, tjejer för känslig hud.

Affären är mysigt inredd och ligger där bussarna går, på ?Max? sidan.

 1. höhö skriver:

  kolla in blondinbela med eller L på pa. nån verkar ha fått ett faan… 🙂

 2. p skriver:

  umgås du inte längre med Caroline?

 3. skriver:

  1. hur lång är du och vad väger du?
  2. var klipper du dig och hur sköter du ditt hår?
  3. använder du mycket smink, vilket är ditt favoritmärke?

 4. maddies skriver:

  bella, är det dina riktiga naglar eller är det manikyr naglar och i sådana fall, var fixar du dom? supersnygga!

 5. FFJ skriver:

  hej..jag äkslr dig!!!!!!!!!!!!!!! du är mitt största fan! jag vill bli som du! jag älskar dig helt enkelt! ditt vackra hår:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..