Otur med regn!

Hejsan i detta regniga väder, usch vad jag hatar det!

 

Förutom vädret har denna dag varit väldigt bra, i morse smög jag upp halv 7 för att inte väcka Marcel som började 10, men gullig som han är, gjorde han mig sällskap vid frukosten, det blev fil med flingor och ägg!

Jag mötte Ella utanför skolan och sen började lektionerna som vanligt, första en timma matte sedan geografi och sist historia.

Efter det så gick jag, Niki, Alice, Matilda och Ella till Ginos och åt lunch, köpte en otroligt god skaldjurssmörgås med avokado, mums!

Fast tyvärr fick jag slänga i mig den för jag började jobbet strax efter, pappa var inte där idag, han är på Cypern så jag fick sitta med hans kollega, men det gick jätte bra!

Postade lite, skickade ut klara bolag m.m., väldigt kul!

Fast på hemvägen var det inte lika roligt ? Regnet öste ner, och där kommer jag med min ballerina som jag halkar med för att de är genom blöta, + att en idiot kommer med en lastbil så vattnet bara öser över mig, höll på att dö kändes det som, ha!

Fast Marcel räddade mig när jag kom hem till honom, nya kläder och varma kramar, sedan var allt perfekt igen 😀

Just det fick mina svarta jeans idag, perfekt för hösten, är så snygga! 🙂

Dagens skönhetstips:

Jaa.. det var ju rätt länge sedan jag skrev det sist, men nu ska jag i alla fall skriva om en jätte bra ansiktskräm, nämligen A- crème.

A- Crème är en produkt som har funnits väldigt länge, en kräm som man i stort sätt kan ha överallt fast den är full proppad med a- vitamin, en fuktighetskräm som är oparfymerad och lätt glider in i huden, och jag älskar konsistensen!

I alla fall så är den min favoritansiktskräm och man får jätte fin hy av den, pga. vitaminerna!

Finns för ca 70 kr på hälsokostbutiker (Nybrogatan tex.)  Finns i parfymerad och oparfymerad, är jätte bra på killar också!

 1. Oh phu, nu är jag ikapp igen! jag har varit på Ayia Napa i 1 vecka, (rekommenderas varmt btw) så har inte kunnat läsa din otroligt makalösa blogg som jag älskar (A) men nu är jag ikapp igen! Ha det så bra Isabella!

 2. Camilla skriver:

  Hej 🙂
  Hur ska man göra om man sen vill få tag på ”FFRI Pins”

 3. Två bananer? varför två och inte tre? det låter inte likt dig bellis! ett tu tre på de på de fjärde ska det ske på det femte gäller det på det sjätte smäller det!

  By the way… Jag åt sex bananer..Try that!

 4. hej bella! måste bara fråga hur du fick all publicitet från början? är det klubbfesterna?
  fin blogg! /carro

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..