Promenad och fika!

Hejsan!

 

Den första helgen sen skolan började har varit väldigt bra!

I fredags så skulle vi som sagt till Nermarks och grilla på deras innergård, men det var lite segt så efter ett tag så ville jag och Marcel dra och fika istället, på väg därifrån mötte jag Max som jag gick med i högstadiet, kul att träffa dig, synd att du flyttar till Karlstad bara!

I alla fall så åkte jag och Marcel till Kofi vid Stureplan, jag var så himla sugen på deras chokladkaka med grädde, mums!

Efter ett tag kom Natha och Linda, så kvällen blev väldigt trevlig.

 

Igår så tog vi det lugnt hela dagen, vi tittade på lost på morgonen, sedan tog jag och Marcel en timmas promenad på Djurgården, så skönt och fint att gå vid vattnet, fast jag gick mest runt och tänkte vilka hus de i böckerna av Denise Rudberg skulle kunna bo i, haha! De som har läst de förstår nog.

Sedan gick vi över till gärdet och gick den vägen tillbaks.

På kvällen hade vi kräftskiva, de turkiska slog de svenska kräftorna!

 

Idag, söndag ska vi till Marcels kusin i Gamla Stan som fyller år, sedan ska vi sola lite tror jag, har blivit så himla blek, hu!

Och lite biljett försäljning såklart, vad club heat biljetterna går åt!

Jag innan grillningen, usch jag blundar!

 1. skriver:

  Du..4 plats på bloggtoppen, kan du verkligen vara nöjd med det?

 2. Vilken snygg väska! Trevlig blogg.

 3. eken skriver:

  mer bilder på dina naglar plis! 🙂

 4. skriver:

  hej!
  jag undrar bara hur du kan få dina naglar så långa och fina… Vad använder du för grejer? hur sköter du dem?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..