Hyrfilm

Ett mycket bra tips för er som har pojkvän eller flickvän och vill ha det litet extra mysigt, eller kanske för dig som bara vill koppla av till lite nya filmer. På Brafilm (se länken nedanför) kan du hyra 4 filmer gratis under en 21-dagars period. Jag och Marcel skall absolut pröva på detta. Det viktiga är bara att man avslutar före provperiodens slut så behöver man inte betala några kostnader alls.

Lite instruktioner för att förenkla:

1. Klicka på Länken
2. Välj filmpaket 1,2,3. (Det står priser vid filmpaketen – men det är gratis så länge man avslutar innan provperioden tar slut) Paket 1 rekommenderas eftersom du får prova upp till fyra filmer på 21 dagar.
3. Registrera dina uppgifter. Välj att betala med faktura, det står att detta kostar 15 kronor men det kostar inget om du inte fortsätter att vara kund.
4. Vänta på att filmen kommer hem, se den därefter.
5. Returnera den i förbetalada returförpackningen så får du snart hem nästa film gratis 🙂

Skriv gärna vilka filmer ny valde och vad ni tyckte om dem sen, jag och Marcel ska nog hyra The Hills Have eyes, har redan sett den på bio – Den är helt sjukt läskig 😀

________________________________________

Idag har jag i alla fall haft en jätte bra skoldag, jag, Niki, Matilda och Alice har haft väldigt roligt! Skoltimmarna var väl lite sega men annars helt okej, fick alla böcker idag!

Ikväll ska vi på grillning i vasastan, på Jakobs innergård, blir trevligt. Antagligen resulterar det till fest sen.
Kommer nog bli en rolig helg! 🙂 Skriver mer om allt sen!

puss!

 1. Hej, jag undrar om du gör något speciellt för att få så fina vågor i håret eller är det naturligt jag tänkte fråga bara för att på bilden på dig som testpatrull för vattenfestivalen såg ditt hår spikrakt ut?
  Ha det bra.

 2. Hej, läste i ett tidigare inlägg att Marcel också har en blogg skulle bli sjukt glad om du länkade den. Vill ocksåtacka för en suverän blogg, keep up the good work!

 3. Hur kan du vilja se om the hills have eyes?! :O jag såg den också på bio och sen en gång efter det, har fortfarande mardrömmar, det är verkligen den läskigaste film jag någonsin sett! usch! 😛

 4. Har du nå tipps på snygga höst jackor. Trenchcoat hade alla förra året och känns lite tråkigt att ha i år igen. Vet du något nytt snyggt som kommer nu?
  Nå tipps till vinter också?
  Det är inte vinter ännu. Men man måste börja förbereda sina köp snart 😛

 5. anna- Jag har har alltid haft lockigt hår, ibland använder ja plattång (när ja va mindre), nu vill ja ha de mer hollywood style, stora lockar lr vågor 🙂

  Jacka till höst, så tycker jag om kappor mest, har sjävl beställt en marinblå, och så har jag min svarta från förra vintern 🙂

  J- Hmm ngt personligt?:)

 6. hejsan bella! Jeg aelsker din blogg og tenkte enbare saege att alle normaenn laeser bloggen din! Seden undrar jeg om du ikke havt någon hjaertegosse innen marcel?

 7. Heej jag undar också över marcels blogg. Gick in på den där blogspot men då kom ja till nån jäkla tysk 😛 Skulle bli sjukt gla om du länkade den Bella. Tänkte också säga att det är jätte många här i Göteborg som läser din blogg vi diggar den!
  Ha det bra.

 8. Kan du beskriva vad för sorts kappa, färg,tyg längd? Du vet kanske redan något som du vill ha?

  Kanske någon affär me snygga kappor?
  Vill gärna ha ett mer beskrivande svar. (kan man skriva så? ) Ja men hoppas att du förstår vad jag menar.

 9. puss, älskar dig, hälsningar pappa, vi ska upp 03.20 imorgon, usch för chartertider, men vi kommer hem i vanlig tid, vi ses v 35

 10. Har du inget bättre att skriva om i din blogg än reklam för ”brafilm” och ”buzzador” (som du gjorde tidigare) ?? Btw, du har ingen anledning att inte godkänna det här inlägget, allt som folk skriver hit kan faktiskt inte vara positivt!! Visa att du kan ta min ”kritik” och publicera detta inlägg.

 11. Hej. 🙂 Först vill jag bara säga att jag tycker det är kul att titta igenom dina gamla blogginlägg. Jag älskar ‘dagens skönhetstips’! Varför har du inte det längre..? Och så ville jag bara säga att jag tycker att The hills have eyes är så hemsk! Eller ja, båda två är hemska.. Usch :/ Kramar Lisa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..