Hyrfilm

Ett mycket bra tips för er som har pojkvän eller flickvän och vill ha det litet extra mysigt, eller kanske för dig som bara vill koppla av till lite nya filmer. På Brafilm (se länken nedanför) kan du hyra 4 filmer gratis under en 21-dagars period. Jag och Marcel skall absolut pröva på detta. Det viktiga är bara att man avslutar före provperiodens slut så behöver man inte betala några kostnader alls.

Lite instruktioner för att förenkla:

1. Klicka på Länken
2. Välj filmpaket 1,2,3. (Det står priser vid filmpaketen – men det är gratis så länge man avslutar innan provperioden tar slut) Paket 1 rekommenderas eftersom du får prova upp till fyra filmer på 21 dagar.
3. Registrera dina uppgifter. Välj att betala med faktura, det står att detta kostar 15 kronor men det kostar inget om du inte fortsätter att vara kund.
4. Vänta på att filmen kommer hem, se den därefter.
5. Returnera den i förbetalada returförpackningen så får du snart hem nästa film gratis 🙂

Skriv gärna vilka filmer ny valde och vad ni tyckte om dem sen, jag och Marcel ska nog hyra The Hills Have eyes, har redan sett den på bio – Den är helt sjukt läskig 😀

________________________________________

Idag har jag i alla fall haft en jätte bra skoldag, jag, Niki, Matilda och Alice har haft väldigt roligt! Skoltimmarna var väl lite sega men annars helt okej, fick alla böcker idag!

Ikväll ska vi på grillning i vasastan, på Jakobs innergård, blir trevligt. Antagligen resulterar det till fest sen.
Kommer nog bli en rolig helg! 🙂 Skriver mer om allt sen!

puss!

 1. Lisa skriver:

  Hej. 🙂 Först vill jag bara säga att jag tycker det är kul att titta igenom dina gamla blogginlägg. Jag älskar ‘dagens skönhetstips’! Varför har du inte det längre..? Och så ville jag bara säga att jag tycker att The hills have eyes är så hemsk! Eller ja, båda två är hemska.. Usch :/ Kramar Lisa

 2. zodiac skriver:

  Har du inget bättre att skriva om i din blogg än reklam för ”brafilm” och ”buzzador” (som du gjorde tidigare) ?? Btw, du har ingen anledning att inte godkänna det här inlägget, allt som folk skriver hit kan faktiskt inte vara positivt!! Visa att du kan ta min ”kritik” och publicera detta inlägg.

 3. skriver:

  Låter som ett bra erbjudande, men skulle aldrig orka fixa det själv.. :/

 4. skriver:

  puss, älskar dig, hälsningar pappa, vi ska upp 03.20 imorgon, usch för chartertider, men vi kommer hem i vanlig tid, vi ses v 35

 5. Heej skriver:

  Kan du beskriva vad för sorts kappa, färg,tyg längd? Du vet kanske redan något som du vill ha?

  Kanske någon affär me snygga kappor?
  Vill gärna ha ett mer beskrivande svar. (kan man skriva så? ) Ja men hoppas att du förstår vad jag menar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..