Hjälp med digitalkamera

Hejsan!

 

Idag var ett väldigt bra dag i skolan, spanskan gick jätte bra, likaså de andra lektionerna, vi fick lära oss mental träning och så, det var intressant! På svenskan ska vi hålla på med retorik, hur man talar och övertygar, kommer att bli så kul!

På lunchen så gick jag och åt med tjejerna från sp2d och sp2e, Bella och Denise, bra bloggar 🙂

Efter att jag slutade så åkte jag hem till Marcel där jag är nu och ska vara i några dagar, så ikväll blir det Lost och mint från nk, mums! Börjar ju 12.40 imorgon så skönt!

Förra sommaren förstördes min digitalkamera och jag har börjat titta på en ny. Gud vad billigt det har blivit jämnfört med förra årets priser!

Här på länken nedan verkar det finnas en hel del bra kameror, någon som har någon av de eller kan hjälpa mig välja vilken som verkar mest prisvärd och bäst?


Klicka!

Själv tyckte jag Canon Digital IXUS 60 verkar bra (se länk uppe) – Liten silver och så himla söt 😀

Kram, ses snart
/Bella

 1. Cassie skriver:

  Jag har kameran, jättebra, men batteriet tar slut fort tyvärr.

 2. Ebba skriver:

  JAg tycker lätt att du ska satsa på en Canon Digital IXUS 60. Köpte en själv för några veckor sedan. Som du sa; liten. söt och så blir det riktigt bra bilder. Lätt att hantera och på vissa affärer kan du få en riktigt bra och billg försäkring på den!
  Lycka till!

 3. Jonny skriver:

  Själv har jag en Olympus [mju] 700, med 7,1 megapixlar. Det finns en Olympus [mju] 800, med 8 mp, men den är tjock och väger mer. Annars finns systemkameror med många megapixlar…

 4. skriver:

  vad heter marcels blogg?

 5. skriver:

  Hej där.. jag har en canon ixus 60 och jag tycker verkligen du borde köpa den 😉 den är liten smidig, bra och snygg. allt i ett, haha!
  stå på dig 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..