3:e skoldagen

Hej!

 

Jaha då har man klarat skolans 3:e dag, idag var det första skoldagen men det var rätt slappt, på matten hade vi ett prov för att han skulle kolla vart vi låg, och det gick jätte bra för mig!

Innan skolan så mötte jag Nikki på sleven och åt lunch, trevligt!

Efter skolan så gick jag till pappas kontor, vi skulle bestämma tider och dagar att jobba framöver, det blir 3 dar i veckan, kommer att bli så kul att lära mig de saker som jag vill jobba med när jag är vuxen:)

 

Igår så var vi ute med klassen, vi skulle samarbeta på olika övningar, det gick mycket bra, kanske tog jag och Nikki ledning lite, men äsch vår hejaramsa blev bra!

Tack Adina för takten till ;P

Efter det så åkte jag och Nikki till Akademibokhandeln, köpte kollegieblock men 5 ämnen i varje + pennor och sånt.

Sedan åkte jag till Marcel, vi gick till café Alberts och åt lunch.

 

Så bara bra dagar än så länge då! Skönt, imorgon blir det spanska första timmen kl 11.15 sedan historia och svenska, därefter ska jag till Marcel, ska sova där fram till på måndagen, hatar att vara borta från honom!

Skulle åkt till Muf träffen i Örebro I helgen, men vi orkar inte det, så får se vad som händer!

 

Kram

LOADING..