Mamma fyller år

Grattis på födelsedagen mamma, 39 år idag! 😀

___________

Just det! klicka här för att se bilderna till artikeln på Allians hemsida, längst ner till vänster.

JAG KOM IN PÅ SP1B, PÅ JENSEN NORRA 🙂

 1. Nå, bell, var kommer din urfina klocka ifrån? frågade om det tidigare fick dock inget svar då … sköt om dig, ciao

 2. vill bara säga att jag ska med bli UNG mamma, 15år:) är gravid i vecka 17. Men har fått så mycket negativa kommentarer av folk jag inte känner, som inte vet något alls om mej förutom att jag är ung och ska bli mamma. Men vad är de för fel att vara så ung och mamma? visst man kan inte göra lika mkt saker när man har en liten att ta hand om, men vad fan gör de?;)

 3. hej, har precis fått redda på att en av mina kompisar eller en av de ”närmaste” kompisarna har svikit mig. jag gillar henne otroligt mycket och vi har ett fint band. men hon gör mig så besviken hela tiden. hon har berättat en hemlighet som jag berättat för henne som jag sa att hon absolut inte fick berätta. jag har precis förlåtit henne för att hon sagt en dum sak om mig, hon var jätteledsen så jag tog tillbaka henne. men nu undrar jag, tycker du personligen att jag ska ta tillbaka henne denna gång efter hennes svek? jag känner att jag börjar tröttna på att alltid bli sårad av henne men jag vill ändå inte säga upp kontakten helt. så vad sak jag göra?
  tack för en bra blogg.
  //sara

 4. åå ,vad kul!
  du kom in jippi!
  hoppas du får vänner och kom in med marcel!
  kramar!
  bella tack gud för du har en sån underbar blogg!
  älskar den otroligt mycket!
  hälsa lill-syrran och marcel!
  krraam

 5. Alltid lika kul o härligt med unga mammor, min mamma e 34 o hon är trotsallt världens bästa morsa! Det finns så mkt negativa kommentarer från andra om att det inte är bra med unga mammor. kom igen vad gör det att man inte kan vara ute o supa några år till:)?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..