så fel det kan gå!

Suck, kom nyss hem från bion var och såg ”Gustaf 2” med min lilla syster Julia, men självklart så lyckas ju jag gå in i fel biograf innan, så Julia och jag hamnade på ”Superman” istället.. Typiskt mig att gå fel.. Efter massor av otäcka reklamer (för hennes ålder) och att reklamen (som jag tror) är väldigt lång på superman, frågar jag några killar i 13 års åldern om det här är Gustav, de kollar lite konstigt på mig och säger ”Eh nej det här är superman”

Snabbt fattar jag att filmen är fel, jag säger de till Julia, som svarar att hon redan visste de, så försiktigt smyger vi ut och sedan till rätt biograf.

Så det kan gå ibland.. Gustaf var i alla fall rolig, och Julia blev till slut nöjd, efteråt sa hon att hon vill bo på bion!

—————–

  

Jag kan inte riktigt bestämma mig vilket som är snyggast, ljusrosa eller Fransk manikyr, klicka på bilderna så förstoras de, vad är snyggast? 
Btw, de är helt mina egna 🙂

Annars har jag inget mer att skriva om, skola snart, vet ej vilken klass än, får ringa dit snart om jag inte får hem det i brevlådan snart, sedan får ni inte glömma Club heat den 25 aug, 2000 pers och skumfest!
Insparkar brukar alltid vara så roliga 🙂 som sagt så har jag billjetter.

 1. hanna skriver:

  omg skulle aldrig klara att ha så långa naglar,skulle bara bita ner dom :)tycker det är jobbigt också,och gör ont så fort man ska göra nånting…inte så vidare snyggt heller,nej jag föredrar korta målade naglar 😉
  men på dig var det snyggt ,den franska manikyren var snyggast tycker jag.

 2. hanna skriver:

  omg skulle aldrig klara att ha så långa naglar,skulle bara bita ner dom :)tycker det är jobbigt också,och gör ont så fort man ska göra nånting…inte så vidare snyggt heller,nej jag föredrar korta målade naglar 😉
  men på dig var det snyggt ,den franska manikyren var snyggast tycker jag.

 3. Laila skriver:

  Jag tycker att de rosa naglarna är absolut snyggast. Tycker också som vissa andra skriver att det ser mer kaxigt och sticker ut mer. Vill själv ha dem så långa som du har. Vad har du för nagellack på den bilden?

 4. Louise skriver:

  Fransk makinyr, helt klart! 🙂

 5. skriver:

  Fransk manikyr var helt klart snyggast. Inte för att det rosa inte var fint men fransk manikyr är ju alltid fräshast 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..