så fel det kan gå!

Suck, kom nyss hem från bion var och såg ”Gustaf 2” med min lilla syster Julia, men självklart så lyckas ju jag gå in i fel biograf innan, så Julia och jag hamnade på ”Superman” istället.. Typiskt mig att gå fel.. Efter massor av otäcka reklamer (för hennes ålder) och att reklamen (som jag tror) är väldigt lång på superman, frågar jag några killar i 13 års åldern om det här är Gustav, de kollar lite konstigt på mig och säger ”Eh nej det här är superman”

Snabbt fattar jag att filmen är fel, jag säger de till Julia, som svarar att hon redan visste de, så försiktigt smyger vi ut och sedan till rätt biograf.

Så det kan gå ibland.. Gustaf var i alla fall rolig, och Julia blev till slut nöjd, efteråt sa hon att hon vill bo på bion!

—————–

  

Jag kan inte riktigt bestämma mig vilket som är snyggast, ljusrosa eller Fransk manikyr, klicka på bilderna så förstoras de, vad är snyggast? 
Btw, de är helt mina egna 🙂

Annars har jag inget mer att skriva om, skola snart, vet ej vilken klass än, får ringa dit snart om jag inte får hem det i brevlådan snart, sedan får ni inte glömma Club heat den 25 aug, 2000 pers och skumfest!
Insparkar brukar alltid vara så roliga 🙂 som sagt så har jag billjetter.

LOADING..