11månadersdag

Idag firar jag och Marcel 11 månader, tänk vad tiden har gått fort.
Jag och Marcel sitter helt fast framför TV:n och tittar på en massa Lost-avsnitt eftersom vi har köpt Lost-boxen säsong 1.

By the way, jag funderar på att köpa en mp3-spelare, vilken är bäst?

 
Klicka och jämnför och säg vad ni tycker jag borde satsa på 🙂

Kram / Bella

 1. Linnea skriver:

  I love my ipod nano!

 2. Sofia skriver:

  Köp en Nano, fick en Creative.. Den hängde sej hela tiden och var allmänt jobbig ^^ Nu har jag en Ipod Shuffle som funkar utmärkt.. Kram 🙂

 3. e skriver:

  Hej bella! Har nyss hittat din blogg och kan knappt säga något mer än att det är otroligt att du, som egentligen inte skriver så mycket intressantare än någon annan har lyckats få än känd blogg och dessutom bli en förebild för massa tjejer. Aja, egentligen är jag ganska imponerad, men en sak undrar jag.. I det du skriver verkar det som om du är 23, har flyttat hemifrån och att du bor ihop med din pojkvän.. Och på din pa verkar det som om ni åker på semester ensamma.. Du är väl bara femton?
  Aja, ajag bara undrade.

  ha det bra 🙂

  emelie

 4. Sara skriver:

  Hallå där, jag rekomenderar ipoden helt klart. Creative går vääldigt lätt sönder, jag är starkt besviken på deras kundservise 🙂 bara så du vet, kram.

 5. linn skriver:

  hej! 🙂
  tycker du sak köpa en nano.
  fick en i födelsedags present i november förra året och det har vart min käraste sak sedan dess 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..