11månadersdag

Idag firar jag och Marcel 11 månader, tänk vad tiden har gått fort.
Jag och Marcel sitter helt fast framför TV:n och tittar på en massa Lost-avsnitt eftersom vi har köpt Lost-boxen säsong 1.

By the way, jag funderar på att köpa en mp3-spelare, vilken är bäst?

 
Klicka och jämnför och säg vad ni tycker jag borde satsa på 🙂

Kram / Bella

 1. Ett tips ang. dina funderingar om ny mp3; Om du vill ha lång batterilängd så ska du nog inte satsa på en iPod nano. Jag har en sån och batterierna brukar ta slut efter ungefär tre, fyra dagar. Eftersom att den är så tunn så får det i plats med ett så stort batteri. Men iof så har jag inte stängt av några funktioner som drar extra mycket ström. Annars så är jag rätt nöjd med den. Den har väldigt bra skärm och har en otroligt snygg design.
  Ha det bra 🙂

 2. Jag tycker du ska köpa en iPod nano. Jag har en, den är verkligen bra, bekväm och med många funktioner! Snygg dessutom, men tyvärr har den ingen radio…

 3. söt bild på dig o marcel . 🙂
  men gud jag drömde om dig i natt blondinbella, även fast ja inte känner dig! jag drömde att du & din mamma satt på ett fik och så skulle jag & mamma gå och fika där, ni sitter vid bordet brevid oss. efter ett tag börjar du snacka högt om hur fula mina byxor är och jag sa typ till dig att snacka lite lägre och du var värsta bitchen haha!! inget illa menat, det va bara min dröm :p

 4. Grattis på elvamånadersdagen!

  Jag tycker att du ska satsa på en mobil som innehåller både kamera, radio, mp3-spelare och där man kan köpa till ett stort minneskort. Skönt att bara behöva EN pryl.

 5. hej bella, jag vill bara tacka för en jätte bra blogg. läste precis igenom alla dina inlägg från början till slut. men jag fastande speciellt för inlägget ”lilla,lilla tjej” eller vad den heter. Jag var precis likadan för ett år sedan, men nu har jag ändrat mig kommit på att jag inte vinner ngt på det. Och jag vill inte se mig själv som någon äcklig fjortis. men idag sitter fortfarnde spår kvar från då, bara för att jag var så dum för ett år sedan har jag blivit beroende av cigaretter och är det även idag. skulle precis gå ut och köpa dagens paket när jag läste ditt inlägg om detta, och det fick mig faktiskt att stanna hemma och inte köpa mina cigaretter! om jag gör samma sak imorogn också vet jag inte, men jag kommer med all säkerhet att ha dina ord i bakhuvudet! du har ialla fall gett mig en liten tankeställare, även om jag som jag skrev högre upp ochså har insett att man faktiskt inte får ut ngt av det. men det är svårt att sluta när man en gång är fast. men du ger mig stöd på vägen även om jag aldrig har träffat dig 🙂

  tack

 6. hej! 🙂
  tycker du sak köpa en nano.
  fick en i födelsedags present i november förra året och det har vart min käraste sak sedan dess 🙂

 7. Hallå där, jag rekomenderar ipoden helt klart. Creative går vääldigt lätt sönder, jag är starkt besviken på deras kundservise 🙂 bara så du vet, kram.

 8. Hej bella! Har nyss hittat din blogg och kan knappt säga något mer än att det är otroligt att du, som egentligen inte skriver så mycket intressantare än någon annan har lyckats få än känd blogg och dessutom bli en förebild för massa tjejer. Aja, egentligen är jag ganska imponerad, men en sak undrar jag.. I det du skriver verkar det som om du är 23, har flyttat hemifrån och att du bor ihop med din pojkvän.. Och på din pa verkar det som om ni åker på semester ensamma.. Du är väl bara femton?
  Aja, ajag bara undrade.

  ha det bra 🙂

  emelie

 9. Köp en Nano, fick en Creative.. Den hängde sej hela tiden och var allmänt jobbig ^^ Nu har jag en Ipod Shuffle som funkar utmärkt.. Kram 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..