Bad,bad och sol!

Hejsan soliga och otroligt varma måndag!

Måndagar är ju sällan någon dag man längtar till, men eftersom jag snart går ut (onsdag) och dagen var så varm så var den bara efterlängtad!
I skolan så städade vi våra skåp och efter var det ”städrock”, tradition i Vara Real, då några uppträder med sång eller dans och sedan är det allsång!
De som uppträdde var tyvärr ganska bleka, så jag och några fler tjejer drog i gång det hela på allsången, så kul!
Efter det så slutade vi alltså så jag, Anna och Marcel och hans kompisar drog till rålis, smedsuddsbadet som ligger på kungsholmen och solade och badade!
Så himla skönt att bre ut handduken vid stranden och känna sanden mellan tårna, där låg vi länge, i flera timmar och lyssnade på musik och solade, killarna skulle sedan hoppa från en del av västerlångbron, men aldrig att jag skulle våga det, så jag och Anna satt och myste för oss själva istället.
Mycket bad alltså! Men oj vad man dricker mycket, när det är varmt får gå med två flaskor nu förtiden, idag blev det ramlösa- granatäpple och loka- hallon/grape, mums! Imorgon blir det picknick och bad med klassen, som ett hejdå, ska passa på att använda min stora fina strandväska! Konstigt att bara lämna klassen sådär sen.. hmm.
Efter skolan vill jag i alla fall shoppa!

 Badet där vi var idag!

Just det! Lovade att hälsa till viktor i min blogg, en kille i bromma som inte hatar mig, haha sött!
Hoppas att ni hade roligt i Vaxholm killar 😉