Student flak

Hejsan!
Oj vad jag är trött säger jag bara, och huvudet snurrar för fullt!
Om ni undrar varför så är det att jag har åkt runt på ett flak i ca 2 timmar, för Norra Real med Marcel och Victor!
Oj vad kul det var! av alla flak jag har åkt så var det här definitivt roligast, och vilket drag det var!
Cider, öl & champagne sprutades överallt så man blev helt dyngsur, och håret blev helt äckligt, men som tur har jag hört att öl är bra för håret.
Musiken var bra, folket roligt och positiva människor runt omkring! Och för att inte glömma perfekt väder.
Perfekt tur efter en hel dag då vi har redigerat gårdagens film, vad jobbigt det är att redigera!
Men i alla fall efter flaket så gick vi en snabbis till espresso house och smällde i oss en muffins var, sedan gick vi hem till Marcel, där jag är nu och duschade!
Världens mest efterlängtade dusch..
Ska äta middag snart här, orkar nog inte med att skriva längre, ikväll ska jag bara sova!
Hörs senare! / från en trött men glad Bella! 🙂
 1. Thank you for producing such a down to earth site.

 2. emma skriver:

  sådär ja, nu är det färdigklagat!

 3. emma skriver:

  jag tycker så synd om er som sitter och klagar på bella, för ärligt talat har ni inte mycket till liv. Det verkar som det iallafall, för hur kul egentligen är det att sitta och diskutera hennes stavfel, hennes korta klänning, hennes ansikte och allt vad det nu kan vara. hur kul tror ni det känns att höra att folk hatar en för ens personlighet och att man ser skabbig ut? Det sägs att man inte ska döma någon efter det yttre, men varför gör då alla det? Man kan heller inte hata en person som man inte känner, det är omöjligt. För man känner inte till den personens olika sidor, och den som tror att den känner Bella genom den är bloggen har ingenting innanför pannbenet! Jag tycker att bella är tuff som vågar stå för sina åsikter och inte är en liten fjortis som springer runt och super. Att du är så pass aktiv som du är i samhället och att du är emot rökning ger dig bara mer ++ hos mig, tack för en väl läsvärd blogg! jag önskar dig och Marcel all lycka! Skit i alla brats som tror sig vara bättre än vad du är, för ni som bara klankar ner på henne ni har verkligen inget liv! ni behöver inte läsa den här bloggen, det finns ingen som tvingar er! ni är bara ute efter att trycka ner bella för att själva känna er bättre! Men inse, bella rockar!

 4. Millz skriver:

  JAG Ã?LSKAR BELLA!

 5. Ni som tycker att det är patetsikt att skriva blogg på det är viset och tror att man bara vill ha massa uppmärksamhet p.g.a det, varför kollar ni vad (Bella i det här fallet) skriver i sin blogg? Varför komenterar ni ens det om ni tycker att det är puckat? Tror ni att hon kommer sluta skriva blogg p.g.a er? Nej!, det tror inte jag heller!
  Varför hacka ner på andra? Ni skriver att Bella är helt störd. Varför lägga ner massa tid på att spana in hennes blogg varje dag? och skriva massa strunt om det bara för att ni är avunsjuka? Jag tycker att det är kul att läsa Bellas blogg, visst kan jag skratta lite åt det ibland men jag klandrar inte henne för något. Jag tycker Bella verkar må bra och vara lycklig med sin pojkvän. Så varför skulle hon någonsin bry sig om era komentarer?!. Bella eller varken någon som skrivit någon komentar skulle inte sätta på något så man såg halva skinkan! Kanske skulle hennes klänning råkat blåsa upp just i det tillfället ni såg på henne. Jag är säker på att Bella har 1000ggr snyggare ben än dig, det är därför du hackar ner på henne bara för att du vet att hon är bättre än dig och är smart som testar saker i sitt liv!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..