Sol i humlan, 9 månader

Hejsan!
Anledningen till att jag inte har bloggat är för att jag har spenderat helgen med Marcel, vänner m.m så jag känner att jag har inte haft lust!
I alla fall så är jag igång igen, såg alla kommentarer från förra inlägget senast igår och jag blir så chockad att det finns folk som fortsätter med att kommentera mitt utseende och säger saker som absolut inte är sant, ibland så förvånar det mig vilken fantasi folk har som kommer på allt!
Problemet är (om det ens är ett problem) att jag inte kan försvara mig till varje inlägg som när negativt mot mig, för jag hinner inte och har absolut ingen ork att hålla kommentarerna på vakt om det kommer något dumt för då kan jag lika gärna ta bort den helt, eller hur?
Därför besvarar jag de sällan, + att påpeka något om mitt utseende visar bara på vilken låg nivå ni själva är, mitt tips till er är att skaffa er ett bättre självförtroende, ni kommer må så bättre då, jag lovar!
Min helg har i alla fall varit helt underbar med denna sol och vårt firande av 9 månader tillsammans!
Fast det bästa är att för varje dag som går är det en dag närmare till lovet.
Fredag: Som vanligt på fredagar brukar jag vara trött på grund av den ansträngningen under veckan, så på kvällen var vi hemma och tog det lugnt, gjorde smothisar och bara kröp ihop hos varandra. På dagen var vi ute och fikade, med Matilda, Jessika, Julia och Bea en snabbis.
Lördag: Solen strålande in genom fönstret när vi vaknade så det första vi gjorde efter frukost och gemensam dusch var att gå ut till humlan och lägga oss på en filt på gräset och sola, där låg vi och myste i flera timmar, fick nog lite färg för att jag bara hade bikinin.
När man låg där kände man direkt att det var sommar, så mysigt att ligga där på filten och känna hur varm solen var, underbart!
Eftersom det var vår 9 månaders dag så köpte vi en jätte god choklad/honung massageolja  på lush, så på kvällen köpte vi hem sushi och därefter hade vi spa-kväll med fotbad, ansiktsmask och sedan tände vi ljus och gjorde massage på varandra, och åh vad den doftade gott!
Fick den bästa massagen på länge! kvällen var helt underbar, tänk vad fort 9 månader har gått?
Söndag: Eftersom det är ”smaka på Stockholm” i kungsan så skulle jag och Marcel möta min familj där, vi gick runt en sväng och kollade, åt god mat och umgicks lite med min lillasyrra.
Sedan gick Marcel och mötte Sebbe och jag träffade Anna och Sandra, blev en trevlig fika!
Efter det så möttes jag och Marcel igen för att vi skulle till Täby kyrkby/Vallentuna för att grilla hos Marcels mammas kille, det blev en jätte trevlig kväll, och efter det så åkte vi tillbaks till stan på kvällen och hyrde film, ännu en bra kväll:)
Det var min helg, men som tur så är den inte slut än 😉
 1. berätta om henne i din nästa blogg vill säga.

 2. hejsan isabella!

  jag skulle gjärna vilja göra dina åsikter om ebba von sydow, så kan du inte berätta lite om henne, dina åsikter om henne och ditt team FFRI på playahead?
  tack! / jasmine

 3. jenny skriver:

  lee haha varför lägger du ned tid med att skriva det där? mycket mer onödigt än inlägg som försvarar t ex..
  och ditt inlägg tog nog lite längre tid att skriva än raden ”sluta skriva dumma saker”

  Och en sak till, jag är snyggare än dig så Grrrrrrrrrrrrrrrrrrow up din fula jävel!

 4. skriver:

  HAHAHHAHAHAHA dom som trodde att det var blondinbella som skrev det där ”sluta smöra jag har redan tillräckligt med kompisar” vann just pris i kategorin ”årets mest korkade”

 5. till ”Jenny”: vadå moget? vad är det som är omoget? det är ju faktiskt helt sant, det kan du ju inte förneka! inget omoget med det. sanning bara.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..