IDROTTSDAG- FOTBOLL

Hejsan!
Idag är jag på strålande humör, vilket jag inte trodde att jag skulle ha när jag gick till skolan, för att vi skulle ha idrottsdag, vilket menas med fotbollsturnering på gärdet! 
Problemet var bara att ingen av tjejerna i klassen spelar fotboll, så vi gjorde de istället till en kul grej, med att ha tröjor med våra namn, nummer och en bokstav (blev ett ord när vi stod på rad) och krigsstreck på kinderna! Vi skulle i alla fall vara coolast på plan!
Så vid halv 9 tiden möttes vi alla tjejer (7 styck, resten bangade) på Odenplan, för att gemensamt åka dit, såklart blir vi sena och alla får vänta på oss.
Vi skulle ha 3 matcher varav 20×2 min.
När den första perioden kom igång var min första tanke ”vad gör jag här?” Jag hade ingen koll på något, men andra perioden kom vi alla igång och körde rätt hårt med tackling och sånt, och att det regnade och blev lera överallt, blev mer intressant!
Första matchen förlorade vi med straffar, men de andra två matcherna vann vi, vilket ledde till att vi kom 3 av 7 lag! 🙂 helt okej med tanke på att ingen av oss spelar fotboll.
Dagen slutade i alla fall med ösregn, och jag hade lera upp till halsen, någon som sa att lerbad är bra? 😉
Tack alla tjejer i klassen, sista gången vi hade idrottsdag tillsammans <3 1. airin skriver:

  jag går rakt på sak, tydligen är bella ‘populär’ eller vad man nu ska kalla det. och jag ska inte smöra och vill itne ha något tack från bella (ursäktar om jag låter arg, är inte det) men ni som trackar henne, låt bli för fan folk får vara precis som dom vill, tycka som dom vill men INTE skriva eller avslöja precis vad dom vill. jag undrar bara, hur orkar ni ens? om ni undrar varför jag orkar skriva det här är det för att jag inte pallar läsa alla omogna inlägg om rättstavningar, utséenden osv. väx upp herregud, låt bella vara som hon vill (inte för att jag vet ett skit om henne förutom det jag skrev allra först) och ge fan i att skriva elaka inlägg, hur tror ni hon känner när hon loggar in på datorn för att läsa lite kommenarer, och hon läser sånt här?

 2. Sara skriver:

  Till er som skriver nedlåtande kommentarer etc:
  Vad fan får ni ut av att skriva så där?
  Jag är inget ”blondinbella – fan” direkt,men det ni håller på med är jävligt OMOGET.

 3. Jag är chockad vad är detta, min kompis visa mig denna sida man tänker ju har några här inte något vettigt att göra. för det första sitta o drygt berätta om allt man gör hela tiden o hur duktig man är på smink o annat ( som om man vore ”sofie” tycker inte om henne heller) och sedan de som sitter och skriver att det är dumt o picka på stavfel och gud vet vad jag var bara tvungen att skriva på denna sida. Detta är det nya catfight

 4. annak skriver:

  Känner inte Bella elr något alls. Varför läser ni hennes blogg, om ni stör er på henne så mycket? Bry er inte om henne isåfall! Låt hon skriva som hon vill, eftersom hon tycker det är kul och inte tar åt sig av vad ni skriver! go girl

 5. elli skriver:

  bella, du är 13 år och luktar kiss. man skäms bakom skärmen när man läser dina otroligt smarta skönhetstips! WOHO!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..