Världens bästa regnhelg

Hejsan!

Åh denna regniga helg, man skulle ju kunna tro att jag är sur över regnet, men nej inte alls.
Den här helgen har varit mysigast på länge, och vad tror ni det bästa man kan göra under en regnig helg?
Jo nämligen att bostätta sig i soffan och sängen med massor av filmer och godis med sin pojkvänn och höra regnet snattra utanför!, åh 🙂
Det finns verkligen inget bättre än just de regniga helgerna då allt blir så mysigt, hade kvällen för oss själva, tända ljus och god middag, en underbar kväll och känslan att vakna upp liggandes i Marcel famn, och han säger: God morgon min prinsessa.
Lycka.

På tal om andra saker så har jag och många andra anmält mig till buzzador.com, en hemsida där man anmäler sig helt gratis och fyller i sina intressen, sedan efter ca en vecka får man saker hem till sig  tex choklad, skönhetsartiklar,dryck allt möjligt!
Jag valde skönhet och mode i första hand så såna saker kommer  komma hem till mig! 🙂
Så då får man prova dem (man lämnar inte tbx) och sedan fylla i en lätt rapport om den var bra o så, man ska även få sina vänner att prova den nya produkten, kul att va först på marknaden och marknadsföra! 🙂

Här kan ni anmäla er genom mig 🙂 Sedan ska ni få andra att anmäla er på eran, det finns inget negativt med det, bara pröva nya artiklar och saker! 🙂
 http://www.buzzador.com/se/buzzador/register.php?refstr=lowengrip 

Hoppas veckan som kommer blir kort, för jag vill ha lov!
Vi ska ha fotbollsturnering på gärdet med skolan på onsdag, hjälp!.

 1. Vad måste man göra på Buzzador för att få poäng?

 2. bella, fotboll är ju sjukt kul!
  har du hållit på med någon bollsport någon gång?

 3. braaa ingen politik-skit, ja vet d rimma inte 😛

 4. undrar skriver:

  Hej bella, hur beställer man saker? eller kommer det bara hem till mig när jag blivit medlem?

 5. Emilia skriver:

  Jag registrerade mig på buzzador, men sedan så såg jag att man visst måste vara 15 år, men det gick att reg. mig, fast jag är bara 14. :S:/
  Fast den verkar bra ;D

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..