Ungt val 2006

Hejsan!

Förlåt att jag inte har bloggat tidigare, men de har varit problem med att logga in!

Har haft en stor utrensning ur klädkammaren, men nu är i alla fall hela den min! underbart att ha så mycket plats till kläderna ,skor etc.

Nu ser jag i alla fall vart jag har alla kläder, och oj vad mycket man hittade som man inte sett på länge! Alla klänningar har nu en egen del, bara nu innan sommaren har jag lyckats hitta runt 6 klänningar för olika tillfällen, ur bra!. + alla shorts, toppar, skor, kjolar, mja min sommargarderob är snart klar! 😀

Gjorde en egen klänning också, tog föra årets långa vita volang kjol och fållade den och satte resår i, nu kan man ha den som en vit tubklänning som går ut nertill, med ett skärp i midjan och det blir ursnyggt! 😉 Kan lägga in en bild sen!

Idag har varit en regnig dag, först en lång skoldag, rätt seg men badminton matchen var kul! Efter skolan så mötte Marcel mig och vi gick till vasastans glasshus och köpte mänger av glass, har kommit en ny smak, som heter princess, vanilj, apelsin, choklad och marsipanbitar i.

Jätte mysigt att sitta utomhus under taket medan man ser regnet rusa förbi.

Efter det så åkte jag hem, översvämning på vägen, mina skor blev dyngsura..

Såg ni igår förresten? Ungt val 2006. Ett program där alla partiledare satt och svarade på frågor från ungdomar, rätt intressant, Fredrik (m) vann!  Såklart så reagerade jag på några saker vänsterblocket sa, När dem pratade om skolor, att de har låg kvalité och en av fyra går ut med icke godkänt i något ämne, iaf så frågade programledaren en fråga till Lars Ohly (v) om hur de ska förbättras, han svarade” jag kan bara säga att vi har många idéer” OMG.

moderaterna svarade ” ni har haft hur lång tid på er som helst med att förbättra skolpolitiken, då har ni väl kunnat använda några av dem ideerna?, Alltså har vi facit i hand av att ni inte klarar av skolfrågorna”, sant, sant, sant!

Diskussionen var jätte bra, men De kunde gett mer tid åt att berätta varje partis åsikt så vi får en bättre bild av dem, Jag kan ta upp vad jag tycker om de punkterna som de pratade om sen.

vardagsrasismen bör jag berätta om för sossarna har en del med de och göra!.

Iaf så fick jag e sms av muf att jag skulle vara me och hylla Fredrik sen, men jag hade tyvärr ingen tid.

Imorgon skall jag på mufmöte vid halv 5 tiden, Ska sova hos Marcel sen, äntligen lång helg!.

Just det!, har ni prövat söka på blondinbella på google.se ? man får fram rätt många sökningar, allt som ni skriver om mig i era bloggar, ha!


Ciao!