konstig skoldag!

Hejsan!
Idag har varit en annorlunda skoldag! Först började lektionerna som vanligt, men sedan skulle vår klass ha "kalas", inte för att någon fyllde år eller sånt, nej utan här skulle vi bara fira utan anledning, så hela klassen fick gå ut på skolgården ( i detta duggregn) och knyta upp ballonger överallt, hmm. Sedan skulle vi blåsa upp två ballonger var och knyta på varje fot, och sedan springa runt och försöka trampa på varandra, ja kan erkänna att jag inte va så motiverad så jag åkte ut ganska fort..
Efter det fick vi iaf bullar,chokladbollar och godis! Det var iaf bra 🙂
Men den konstiga dagen fortsatte, jag och Carro skulle nämligen vara jourelever, vilket betyder att vi ska hjälpa våra vaktmästare och städaskåp eller likande, oftast brukar jag vara sjukt den dagen, men nu tänkte jag att jag kunde gå dit o säga att jag var sjuk, då hade jag iaf varit där!.
Nu när vi kommer dit, säger dem åt oss och sätta på oss handskar för att vi ska städa toaletterna, NO WAY! tänker jag, och säger att jag aldrig kommer göra de, vakmästaren svarar att isf vill han ha pengar av oss, vilket utpressning tänker jag, men carro tror att han vill ha pengar till cigg, så hon viskar det till mig, och mitt svar blir såklart, " ge honom ditt paket då", men Carro ville inte de..
Iaf så rusar vi där ifrån!.
En annan skum sak i vår skola är att de har börjat komma folk från andra skolor och bryter upp våra fina skåp, så nu måste man bära runt på sina värdesaker! är det inte sjukt!?. och ni som känner mig vet att min väska alltid väger så mycket så nästan att axeln går av… Oh gosh.

Efter denna dag åker jag hem till Marcel, vi myser i soffan lite och tittar på tv, är alltid så trött efter skolan och vädret gör de inte bättre.. Jag äter en god middag där och sedan följer han mig en bit på vägen hem till mig, och såklart då har jag oturen att sätta mig brevid en kille på t-banan som lyssnar på Eminem – lose it ( att jag vet vad den heter!) JÄTTE HÖGT! samtidigt som han diggar med, kunde knappt hålla mig för skratt, de roliga var att han var i 20 års åldern.. hmm vilken dag!.

Eftersom Poshette är inställt imorgon (läs på hemsidan varför) så ska jag och marcel och kanske några fler gå och se da vinci koden, hoppas den är bra! och på lördag blir det Eurovision song contest, om Carola kvalar altså ikväll, åh usch vad jag ogillar henne starkt! men jag vill ju iaf se sverige i finalen 🙂
Alltid när jag var liten gjorde jag alltid listor åt min familj där vi fyllde i vem som var bäst, haha 🙂

Bor hos Marcel i helgen så skriver inte förs på söndag, då blir det skönhetstips! 🙂
ciao! 🙂

 1. du e fan en liten patetisk fjollig nolla på sådär tretton jordsnurr. vafan vet du om politik, helt jävla seriöst. det verkar som om nån bara petat in lite skit i ditt huvud så går du på vad som helst. alltså säg inte saker om du inte förstår innebörden av dem. du gör bara andra upprörda din fucking idiot.

 2. alice skriver:

  varför ska man bojkotta israel? muckar du gräl eller idiotjävel?

 3. tralla skriver:

  mm hon är rolig…

 4. skriver:

  jag känner sofia B, hon är sjuuukt rolig. tycker synd om alla som inte känner henne

 5. oooh skriver:

  hahahaha… sofia b mår alldeles utmärkt, men hon är lite nyfiken på vem det är som frågar…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..