Att känna lycka

Okej, jag inte ett sådär jätte fan av Håkan Hellstöm, men jag måste bara säga att den låten som spelas gör mig lycklig, och vad är inte bättre en att känna lycka?:)
Att känna glädje och längtan är nog de som driver oss fram, kommer på nya idéer vi vill förverkla, saker som vi drömmer om!
En människa som utstrålar lycka, utstrålar så mycket mer en någon som inte gör de.
Allt blir så mycket mer enkelt om man är glad! 🙂
Men så finns de ju vissa dagar, och speciellt kvällar (man blir lättare deprimerad och ledsen på kvällar) som man känner att hela livet står still och man har inget att se fram imot, det är såklart viktigt att man har såna stunder också, men jag vill bara att man tar vara på de stunder som man känner sig lycklig, för de är de som gör att man kommer orka vidare!
Ett tips som man kan göra är att innan man somnar på kvällen är att man tänker  ut 3 bra saker som har hänt under dagen, och när man vaknar så tänker man ut något som man vill göra/hända på dagen.
Så man känner att dagen som har gått, har hänt något bra med, och dagen som kommer har man något att se fram imot!
Och såklart, hur mycket roliga saker hinner man med under skoldagarna? inte mycket vid den här perioden, slutspurt! Så man får komma på större grejer som man kan göra på helgen eller lovet längre fram, men man måste alltid ha något att se fram imot! man känner mig mer lycklig då och tiden går fortare.
Men såklart så kan man inte alltid ha något stort som väntar, så man måste komma på småsaker i livet som får en glad, fika me vänner, picknik efter skolan, baka, hitta den perfekta bikinen, nytt smink, ja allt som man tycker är kul!
Försök alltid att göra ditt liv så roligt som möjligt, men glöm inte att alla har tråkiga dagar!

Det jag ser fram imot förtillfället är poshette på fredag, köpa nytt solpuder!, sova hos Marcel, fika&picknik me vänner, lång helg nästa vecka, avslutningen, en vecka på öland själv med Marcel!
Som ni ser, bara små saker som gör vardagen roligare, men först måste jag ta mig ur min jobbiga förskyldning och blir frisk!

 1. skriver:

  bella du e mobbad haha

 2. skriver:

  så du gillar inte din kille utan smink, snacka ytlig

 3. Moa skriver:

  blondinbella är snyggast! Du har as fin röst 🙂
  Marcel och du kan skatta så lyckliga, ni är jätte fina tillsammans!

 4. skriver:

  haha, vad snäll du är som säger att din kille blir snyggare i smink.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..