I need weekend, now!

Hejsan!
Många säger att jag borde skriva svar på era frågor här i mina inlägg, men de tar en sån stor plats, för de första är det så många och bloggen är ju egentligen bara en sida där jag berättar en del om mitt liv 🙂
Så om ni undrar något och verkligen vill ha svar
1. Skriv först frågan här i kommentarerna, oftast hinner jag svara.
2. Fråga på playahead, har en viss ovana att logga in varje dag.
3. Adda mig på msn, Blondinbella@hotm… men meddela helst innan att du gör de för så många addar helt i onödan, vilket bara tar plats!.

Dagen har varit så seg!, är så trött på skolan nu, lärarna ger oss en uppgift som vi får ca 3 veckor på oss att göra, för att "vissa" i min klass behöver så lång tid på sig eftersom de bara jobbar i skolan, medan jag och många andra tar hem uppgiften och gör klart den på några timmar, och vad tror ni vi får gör resten av veckorna? ,sitta och göra ingeting! eller få massa håltimmar. Så onödigt, bara för att man har varit duktig och gjort allt på en gång för att inte bli stressad så blir man särbehandlad!, usch!.

Efter 1 lektion och 1 håltimma så hade vi en teatergrupp från England som kom och skulle spela teater med oss, vi skulle altså vara med, oh gosh!.
Jag klarade mig iaf väldigt bra även fast jag hade oturen och hamna på raden längst fram, jag fick vara en förtrollande skog och göra en gest när någon dog, med några andra, tur!.

Sedan åkte jag hem till Marcel och var där ett tag, efter det så åkte jag hem, ska äta, ut me hunden och bara ta de lungt, för jag har blivit småsjuk, 🙁 kanske jag måste vara hemma imorgon.
Måste blir friskt till helgen oxå, även fast det bara är tisdag är den planerad, fredag så är det poshette på brygghuset, ring för biljetter, även de som vill slippa kö.. , lördag antingen muf fest eller biofilmen " da vinci koden". Får se 🙂

Förlåt att det var länge sedan jag skrev ett skönhetstips, men som sagt så tar jag inte bara med grejer utan prövar allt själv, men mamma har köpt lite nya saker inför sommaren så man blir sommarsnygg, skriver mer om det sen! 🙂

Kom hit solen, jag vill bli brun!

 1. lite kul 😉 asså de är ju så de ska vara enligt moderaterna, högre krav i skolan, sossarna vill ju bara man ska plugga på o lära sej litegranna. men höger alliasen vill ha mer plugg och högre nivå på elverna (:

 2. Frida skriver:

  VAD FAN TROR DU ATT DU Ã?R ELLER!!

 3. :O skriver:

  tror du att du är nya ebba von sydow eller?
  kan inte du förklara för mig. varför jag har fått vårtor i underlivet?? snälla, svara snarast.

 4. skriver:

  du använder ju så jävla mycket puder! vadå solen kom, jag vill bli brun?

  och svar till om tröjan här nedan passar till vardag, aa visst men inte på dej.

 5. Maxfactor? jag trodde du använde ngt mer med kvalitet.. inget dåligt med MF men finns såå många bättre för nån hundralapp till ,tex I.D

  testa!.

  ciao

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..