Marcel till Norge, plugg helg

Hejsan allihopa som läser min blogg!.
Förlåt om jag inte har bloggat så mycket, men det har kommit lite saker ivägen så jag har inte haft tid, så enkelt är det! 🙂

I onsdags så var min klass som sagt på teater i östra real, några elever hade satt upp "gökboet". Den var otroligt bra! :).
Efter skolan så åkte jag och Marcel hem till mig och han sov där.
På torsdagen så var det skola som vanligt, mötte sedan Marcel och tog en fika på zanzibar, skulle säga hejdå eftersom han skulle till Norge. fast det blev inte så bra..
Jag åkte hem till Carro sen iaf och efter det så åkte vi till karlaplan och mötte en tjej ang en fest.
Marcel var samtidigt då på middag med sin pappa på "prinsen" men eftersom vårt avsked inte blev så bra så möttes vi sedan och han sov hos mig igen..

Idag har varit en lugn dag, sa hejdå till marcel och sen skola som vanligt. Därefter åkte jag hem, denna helg kommer spenderas med att PLUGGA! har sjukt mycket arbeten att göra klart. får passa på när han är bort då..
Imorgon ska jag och mamma shoppa! länge sen, vill ha nya skor och avslutningskläder.
Tycker dock att sådana kläder är alltid så trista, allt är vitt och tjejer har klänning och högklackat som de inte kan gå i.. Får se vad jag ska köpa iaf, vad tycker ni?:)

Kommer ni ihåg att jag skulle fota bilder till mitt bild-projekt i skolan? istället för att fota mig i punkkläder,hiphop m.m så valde jag den enkla vägen att gå in på h&m på götgatan i stället som passade för en dag på stan,gympa,lilla svarta, en sommar dag, skola.  Klänningarna är dock från andra affärer.

Här kommer nåra av dem! 🙂

 

 1. C arro skriver:

  Måste säga att du har otroligt fint hår! waah

 2. Sara skriver:

  Det känns inte som att du är rätt person att ge skönhetstips när du går med bara svarta strumpbyxor(!!) och en ful grå stickad kofta så att du som du inte ens döljer grenen på strumpbyxorna med! Var det meningen att koftan skulle bilda en stor glipa precis där din pussy är!?
  Sedan har du försökt att spexa till det med ett skärp i midjan. men med dom där jävla strumbyxe-tajtsen skulle du fan kunna vara Kate Moss och ändå se ut som skit.

 3. hannah skriver:

  måste säga att jag tycker att det är jättetråkigt att du bytte ut din gamla projektidé mot det här. den gamla idén var mycket mer kreativ och hade ju en poäng – att illustrera identitetssökande, och det tror jag hade impat på din bildlärare – men det här är bara exhibitionism och det känns varken kreativt eller nyskapande någonstans. jag tänker inte kommentera dina outfits eller huruvida du är fult sminkad eller ej, men om du vill satsa på ett lite högre bildbetyg skulle jag nog föreslå att du håller dig till den gamla idén, om du inte redan har redovisat uppgiften. det här är helt enkelt inte artistiskt – du har inte några chockande färgkombinationer eller någon spännande miljö, ett alternativ hade varit att ta dom här bilderna som om de vore modebilder men nu blir det bara pics på en tjej i en provhytt. och det kan vem som helst göra.

  (hoppas du inte ser det här som ett personpåhopp, för det är det inte meningen att det ska vara – jag ger bara lite konstruktiv kritik.)

 4. <3 skriver:

  bella du har så vackert hår 🙂
  skit avundsjuk /: hur gör du ?
  ha det (:

 5. bella, som sagt var.. skulle du kunna kolla IP-adressen på vem som skrev det här inlägget?:

  ”Postat av: tulden
  jag hatar det sättet du posar på, jag hatar dina naglar. gympabilden såg förskräcklig ut, du skulle inte haft uppsatt hår. och på bilden med den svarta klänningen ser du verkligen ut som en gammal tant, jag hatar verkligen hur du poserar med kameran på den bilden! by the way e skorna fett fula som en uråldig gammal tantjävel. du har ingen jävla smak asså. du posar så äckligt på din fjärde bild, fast klänningen var assnygg! 😀 den femte, eeeeehm inga kommentarer!haha öh joo, skola? så skulle jag aldrig våga gå till skolan, förskräckligt. du e ju ff sminkad som ett troll! lblabalbaalba vi bryr oss inte om att du å caroline lidman da hottie va på stan innan å testa massa smink å så blev de så. de e fortfarande skitfult!

  2006-maj-13 @ 16:26:32
  URL: http://matildaastrom.blogg.se

  för det är med MITT NAMN! och inte jag som skrivit .. :/ skulle bli väldigt tacksam!
  ha det bra /Matilda

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..