I got news for you mister

Hejsan 🙂
Jag är på strålande humör och har massor att berätta:)

Igår som sagt så skulle jag och Marcel fira vår 8 månaders dag, men innan så skulle jag och Carro träffa några fälassistenter igen, mycket trevligt!
Fast de bästa var att de hade en idé ang min blogg, dem tyckte att jag skriver på ett sådant bra och intressant sätt och eftersom jag har så hög statistik är min blogg tydligen ganska uppmärksammad, så jag kommer kanske få börja skriva något som är mycket större än en blogg 😉

Efter mötet så mötte jag Marcel vid hans skola, sedan tog vi en promenad hem till honom.
På kvällen hade han bokat bord på CiaoCiao, så gulligt!. Världens underbaraste middag, mysigt bord, god mat och världens vackraste kille mitt i mot mig :).
Jag satt och kände mig såå lycklig under hela kvällen, vi pratade om alla gamla minnen vi har tillsammans, första gången vi träffades och när vi sa dem första speciella 3 orden…
Det är en riktig lyckokänsla. Jag älskar honom så.
På hem vägen tog vi en promenad, sedan myste vi framför tv:en ett tag och kollade på sex and the city!.

Idag så har det varit en slapp dag, nationella i matte, gick väldigt bra. Sedan på lunchen kom Marcel förbi och vi myste i solen, så varmt!.
På gympan var jag och Carro tidiga så vi la oss i vasaparken och solade och lyssande på Feel med Robbie Williams. Den är underbar. Sedna skulle vi springa 3 km, suck…
Efter det gick jag hem, har precis duschat.
Har massor av plugg nu, men vem har inte det? slutspurt.
Ikväll ska jag titta på min lillasyter Julias balettuppvisning, skall bli kul, har själv tränat.

Just det kommer ni ihåg att jag skrev om rökning förut? Sedan såg jag ett citat av Ebba von Sydow " Fina flickor röker inte". Därför skall jag starta ett team på pa ( för skoj skull, ta de inte sååå seriöst), som skall heta just "fina flickor röker inte". Ikonen kommer om ett par dagar, men gå med idag
som inte röker eller killar som inte tycker om det 😉
Haha.. aja.

Njut av solen! och ta en glass.
Ciao!

 1. Nice site… Very cool design! Useful information. Go on! Good Site

 2. skriver:

  Haha, vad är detta för sida? allt som en bimbo (korkad eller ännu korkade) behöver veta verkar finnas här. o man trodde ni kom tillverkade från fabriker.

 3. skriver:

  till lalin,
  trenchcoaten kommer från vila 🙂

 4. Cp-rullen, fy fan vad klcokrent:D haha vad får folk allt ifrån
  Nå, till att vara lite seriös.. skönt att du allmänt är emot rökning.
  Det är ju lätt att göra om man aldrig stöter på det, typ mongon som sitter hemma hela dagarna, spelar wow och aldrig sett en cigarett men konfronteras man med det dagligen krävs det en jävla motståndskraft för att inte åka dit.
  Propagera mera!
  Evy

 5. Till er som vänder sig till Bella för att belasta henne om eret liv, varför? Varför skulle hon bry sig om hur ni har det? Hon sitter väl förmodligen hemma med Marcel och filartånaglarna utan att ens lägga en tanke på era bekymmer. Ni är värda mycket mer tjejer, än att lägga erat liv i hennes händer.

  Bella, du har en intressant blogg och man ser att du anstränger dig. Fortsätt på detta sätt, men kom ihåg att du är en förebild för många tjejer och att de litar blint på ditt ömdöme.

  Du har tidigare skrivit att du vill bli en politiker, lägg ut dina tankar på din blogg så att folk som har negativa åsikter om dig faktiskt kan se att du inte bara är en blåst blondin.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..