Hänt på valborgskvällen.


Hejsan, valborgen blev inte direkt som planerat, långt ifrån!
Men det var kul iaf. 🙂

Vid 6 tiden skulle vi mötas vid svampen och åka till djurgården, men såklart är mina tjejkompisar sena, men vi träffar på kajsa och alla killkompisar, vi går till t-jarlen vid tunnelbanan och köper, jordgubbar,pastasallader,läsk och några andra köper grill och löfbiff och potatis sallad, vi laddar upp! :).
Sedan möter vi mer folk på norrmalmstorg och tar därefter spårvagnen till djurgården.
På djurgården möter vi Matilda,Freja mfl. de har tydligen suttit där hela dan:P. Vi slår oss ner och börjar äta och så, super mys! :).
Mer folk kommer och likaså polisen, de ville kolla om vi hade alkhol med oss, och dem som hade de började springa, tillslut fick vi alla förflytta oss.. Det var ingen idé att sitta där längre.
Hela gänget splittras på ca 25 pers. Men vi möts på norrmalmstorg igen, klockan är då 7, så svårt att hitta ngn fest då haha.. Men vi får höra att det är ett förkrök på odenplan så vi kommer dit.
Efter en kortvarsel går vi alla därifrån igen, så tråkigt där.
Så nu står vi där, ett stort gäng kl halv 9 och vet inte vart vi ska dra, alla vill olika håll, men vi har ingen lust att att vara ute längre.
Men sedan kommer vi på att vi kan åka till linnegatan, ena killen som var med oss, bodde där.
Där borta satt vi på terrassen på taket, vilket iof var ganska mysigt. 🙂

Efter det så splittras vi igen, några vill till bromma och kolla på någon eld, några vill till värmdö m.m Fast när alla har gått så drar jag och Marcel till Fridays på stureplan, där vi möter några vänner som sitter och äter där, Cj, hade egentligen fest på sorbé, men det gick inge vidare, så Fridays bar blev roligare.
Fridays blev nästan de bästa under valborg, iaf mysigast 🙂

Det var min valborg, för mycket spring men trevligt umgänge.

 1. härlans pärlans väder idag 🙂 vill bara fråga..
  vart bor du? 🙂

 2. bromma är alltid bäst!! ingen kan säga emot.

 3. sa skriver:

  Jag bor pÃ¥ VÃ?RMDÃ? 😀
  OCH VÃ?RMDÃ? SUGER ATT FESTA I! Ã¥k inte hit snälla, det händer inget 🙁

 4. neej bella inte skit bilden 😀 haha

 5. jamen asså på reklamen säger de att de bytt namn, jag tänkte aldrig så långt, asså till varför de bytte namn… jag var trött och sjösjuk efter en gungi färd över till stockholm när jag såg reklamen så belasta mig inte med skit din jaevel!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..