Valborg

Yes dagen är inne, hoppas på en sjukt kul kväll 🙂
Ni får höra allt imorgon troligtvis.
Vad skall ni göra ?:)

 1. hej isabella!

  jag har precis startat upp en blogg, för jag verkligen älskar att skriva! jag verkligen njuter varje minut jag sitter och gör ett inlägg. jag förstår inte så mycket än, dock! men men lär sig väl med tiden. det tråkiga är att jag inte har alls många besökare, och det är lite mindre kul. jag vill ju folk ska läsa min blogg! hur ska jag göra? snälla hjälp mig!! jag ber dig verkligen. älskar din blogg förresten:) den är grym, go girl!

  VERKLIGEN TACKSAM FÃ?R SVAR!
  du är bäst!!!

 2. Hej Blondin Bella!
  Jag tycker att dina ”blogg” som du kallar det är jättefin och jag som inte har så många vänner och är ganska ful har haft stor nytta av den. Jag vill tacka dig för att du delar med dig av ditt liv och dina breda kunskaper inom skönhet och framförallt make up. eller smink som jag brukar säga. Ikväll har jag inte gjort så mycket, spelat ett parti fia med knuff och sedan uppdaterat mig om ditt liv. Du har det så jättekul och gör så mycket saker jämt så jag blir alldeles överväldigad. Du har så många vänner som du kan leka både ett och annat med för du verkar vara världes största fjortis slyna som tror att du vet mer än alla andra och att du är så mycket snyggare än alla andra, men gumman, du är äcklig. Ha det bra, hoppas solen skiner på dig och att ditt hår blir trassligt och din hud blir bränd. Nu ska jag gå och läsa en bok eller gå och lägga mig. Okej att mitt liv är mobbat och tråkigt, men det är bra. Hejdå

 3. amy skriver:

  Jag skulle bara vilja påpeka en sak, jag tycker att folk får sköta sig själva och man måste inte hela tiden hålla på och kommentera andra. Låt Blondinbella vara som hon är, så är alla andra som dem är… Mår ni själva bra av att bara klanka ner på folk? Låt hennen vara, har man inget vettigt att säga så får man vara tyst. Självklart ska alla få ha sin åsikt, men man får också visa respekt och ha någon sorts medkänsla.

 4. SLUTA KOMMENTERA I MITT NAMN!
  radera kommentarerna som nån tönt skriver från mig, tack.

 5. .. skriver:

  maria, är du dum eller ? hon har ju redan svarat på den frågan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..