mysfredag med mamma

Hejsan 😀 mitt i denna regniga fredag…
Men men det ska ju bli fint på valborg iallafall, tur det 🙂

Idag har varit en skön dag, började 10, hade två lektioner. Sedan åkte jag och mötte Marcel vid sturegallerian för att han skulle klippa sig, oj vad frisörskan på Minomin flirtade med Marcel, rätt framför mina ögon! oh gosh. Men han blev fin i håret ialla fall 🙂
Därefter mötte vi poshettegänget och gick till espresso house och tog en fika, sedan kom Kajsa och Carro förbi 🙂
Sedan efter dagens trip på stan så gick vi hem till Marcel, sedan kom hans mamma hem och hade med sig en sminkbox från Clinique, sånt där är lycka för tjejer, ialla fall för mig, massa underbara burkar och tuber. Som godis för ögonen.
Efter det så åkte jag hem, mamma och jag ska ha myskväll ikväll, film& godis.
Först ska jag bara ta ett långt bad, hade så härliga badbomber från lush hemma.

Imorgon så ska jag vara med lite vänner på dagen, vill shoppa lite. Såg i en tidning att de hade jätte fina bikinisar på åhlens, olika märken. Och ett jätte sött gult linne med rosett på mitten från Kookai :).
Jag verkligen älskar romantiska plagg.
Sedan vid 6-tiden ska jag möta Marcel och gå hem till honom, duscha och göra mig i ordning för vi ska ut på middag och fira hans mamma :). Vad ska jag ha på mig?…

Och efter lördagen så kommer söndagen, vilket innebär VALBORG, och nej det här skall inte bli någon fylle valborg som förra året, utan först ska jag och alla vänner ha picknick på djurgården, en mysig filt, något att dricka och något ätbart, mys :D.
Därefter får vi se vart vi skall dra. Finns hur många festalternativ som helst, men en sak som jag är erfaren om är att om alla vet om en fest redan en vecka innan, brukar den oftast spåra ut..
Vad ska ni göra? 🙂

/ Bella

 1. Det är klart man blir lite speciell om man är ett år äldre än sina klasskamrater… tänk dig att de andra fyller 17 och du 18 eller 19 och 20 då är det klart de ber dig om vissa tjänster och du blir då lite speciell i den klassen!!!

 2. louise skriver:

  hur mycket väger du? svar uppskattas 😀 puss

 3. :) skriver:

  Okej! hur mycket kostade skorna då?

 4. emma skriver:

  åh så bra 🙂 vad gär du imorn ? haha

 5. Amanda skriver:

  Vad hade du tillsist på dig sen när du firade Marchels mamma? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..