Naglar

Hejsan! 🙂 idag har varit en lugn dag så jag kom på att jag har bilder till skönhetstipsen sparade, så dagens tema blir naglar!

Välvårdade händer och naglar tycker jag är jätte viktigt. Man behöver inte ha dem långa för att de ska vara fina, bara se fräscha ut helt enkelt, helst välfilade med något lack över.
Moden kommer och går med även naglar, i höstas så var de modernt med korta naglar i mörk färg, nu ska det bara vara ljusa pastellfärger.
En sak som alltid håller, som har funnits väldigt länge och många kända tjejer har, är fransk manikyr.
Den klassiska "vanliga" nageln men färgerna är förstärkta.

Här är de sakerna jag använder för att få dem perfekta, + silica pillerna förstårs 😉


När ni tar bort det gamla lacket är det viktigt att det inte innehåller aceton i borttagningsmedlet, för de torkar ut nageln och den börjar flisa sig!


1. Så återigen ta bort det gamla lacket.


2. Filen: Fila uitfrån och inåt. Fila ska man göra varje dag om man vill få sina naglar att hålla. Den mindre grövre sidan används till själva nageln, även den skall filas och poleras lätt.


3. Sesamolja! är egentligen desamma som madeloljan, viktigaste är bara att nageln får fukt.


smörj in nageln och nagelbanden och ta sedan orangepinnen (fråga inte varför det heter så!) och putta ut nagelbanden,så nageln ser större och fräschare ut.


4.Reparera. Detta behövs inte alltid, bara om man känner att nageln börjar flisa sig eller är inte lika hård. Trend nail repair är bäst!.


5. Sedan är det dags för själva målningen, först har jag ett rosa genomskinligt lack för att det just skall se verkligare ut, sedan vitt på topparna, och efter det överlack, skyddar och håller bättre då! 🙂


Tänk på att vänta länge mellan lacken, annars blir det fult.


Naglarna utan något alls, helt naturliga.


Efter det rosa lacket.


klart! 🙂



Imorgon ska jag bort på middag med Marcel, vet ej om jag hinner blogga då.


/ Isabella