Ut och äta med vänner

Hejsan eller ohoj kanske man skall säga, varenda än går ju klädd som om de ska ut och segla nu förtiden 🙂 Fast jag måste erkänna att det ser otroligt fräscht ut och att även jag har hakat på treden som varat länge nu,lite smått.

I torsdags snöade det och i lördags såg man folk med kjorta kjolar eller cityshorts (vilket jag hade) utan strumpbyxor, vi vill verkligen ha sommar märker man.
I alla fall så känner man sig mycket lyckligare nu när solen skiner. And I just love it.

Ifredags så mötte Marcel mig utanför skolan när jag slutade, då åkte vi hem till honom och lämnade mina grejer och åt mellis.
Sedan vid 4 tiden  träffade vi Sebbe och Johanna, sålde även poshette biljetter där, Marcel skulle även shoppa sen, så ett par fina skor blev det :).
Sedan åkte vi hem och åt middag, Marcel gick till 7eleven och köpte godis, och sedan somnade jag återigen i Marcels famn vid halv 10 och förstörde kvällen, förlåt älskling!
Jag är så trött nu för tiden.
På lördagen så köpte Marcel en ny mobil och sedan skulle vi möte resten av gänget och boka bord till kvällen, vi skulle ut och äta allihopa på nybrogatan.
Sedan så satte vi oss på nybrokajen och njöt av solen 🙂
Senare vid halv7 tiden möttes vi igen och gick upp mot östermalmstorg, tyvärr så var några sena, så vi andra gick in och tog en dricka så länge.
Kvällen blev jätte lyckad och oj vad vi skrattade, tyvärr uppskattade inte alla vid bordet vår humor, men men vi hade iaf hisnande kul.
Efter det så skulle de andra iväg men jag och Marcel ville hem och titta på film, vi kände för en lugn helg.
Kvällen blev återigen urmysig, som vanligt 🙂

Det har ju varit några myshelger nu på rad, ej så mycket fest, rätt skönt faktiskt har tröttnat lite.


Men den 6e maj händer ialla fall något stort och sjukt kul, ni får höra sen 🙂

Valborg då på söndag, vad har ni planerat? Valborg är egentligen den ända kvällen det är okej att ha utefest tycker jag, förutom strandfester dock.
Förra året var jag på baraquda…

Det kommer bli några ombytta roller snart på magasinet lyxpiraya och jag kommer behöva några skribenter för mig. Är du bra på att skriva eller har ett intresse för att göra repotage eller intervjua kändisar, kontakta mig.

Det var allt för mig, ciao!