ANNONS

Lilla lilla tjejen

/
Har suttit och kollat runt på andras bloggar och fastnat för några.
Några som påminner mig själv hur jag var för ett tag sen.

Små små tjejer som knappt har börjat fått betyg än som pratar om att det nyligen har varit hos ungdomsmottagningen, att de röker, att det har "deckat i helgen", att det inte kommer ihåg något, vilka klubbar/fester de har varit på, hur mycket de spydde efter maten m.m.
Det är sjukt!

När man är 13-14 år är man inte mogen för sådant, och jag förstår inte ens varför man skall försöka.
Och yes jag vet jag har varit likadan i den åldern, men jag önskar bara att jag hade förstått att det var fel redan då.
Jag vet precis hur det var, man ska bevisa för alla andra att man kan göra samma saker som folk som är äldre, man vill imponera och vara mer vuxen än var man är.
Men det skadar en bara, och om man inte känner det nu så gör man det garanterat sen.
Och så tröttnar man på allt, vad ska jag nu göra när jag redan gjort allt?.

Rökning, jag har aldrig rökt , och det ser så otroligt äckligt ut.
Tyvärr så röker dem flesta vännerna jag har, jag mår rent ut sagt illa!
Man ser ut som en idiot när man gör det, man stinker och ser allmänt äcklig ut, sorry men det är sant!.
Och ännu värre är det när man läser i en blogg att en 14 åring "skulle bara ut och köpa cigg".  Herregud.
Hur lågt är ens iq om man väljer att bli beroende av något som får en dödad, FRIVILLIGT.
Jag klagar inte på vuxna som gör det, dem är dumma nog att göra det iaf även fast dem genom åren borde tagit lärdom av det.
Men att se folk i min egna ålder är faktiskt skrämmande.
Att det är en social grej? bullshit!, om man är så associal att man måste ha en cigg i handen för att kunna prata bör man inte gå ut alls!.
Och hur kul är det när man ska möta någon på stan och fika men svaret blir " nej tyvärr jag har bara pengar till cigg" eller när man sitter med sina vänner och plötsligt går alla ut för att röka och man sitter där själv…

Det jag bara försöker förklara är att man måste tänka själv och inte vad andra ska tänka och tycka om en hela tiden, man blir mer uppskattad genom att vara sig själv än inte!.
Vem vill vara ägd av någon annan?.
Så lilla lilla tjejen eller tjejer tyvärr (fler finns, oja!) fester,killar,party,alkohol är kul, jag vet! men i måttliga mängder, du får ingen respekt av någon om man bara spårar ut, det är mycket coolare att vänta. allt kommer i sin tid.
Va barn så länge man kan. Jag är glad att jag har förändrats för förut var det som en beroende, jag kunde gråta om jag var hemma en kväll för att "alla andra skulle göra värsta grejen" och nu skulle jag missa det. But hey ! Det kommer så många fler tillfällen.
Så jag säger bara återigen vänta lilla, lilla flicka.

124
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00