Trevlig fika med Filippa

Hejsan REGNIGA torsdag!
Åh imorse när jag skulle iväg till skolan såg jag att det regnade, inte det fina väder jag hade hoppats på!
Såklart så hittade jag inte något litet paraply så i panik fick jag rusa till bilen där mamma sa att det låg ett, stressad som jag var för att hinna med bussen, letade jag slarvigt så jag hittade den inte så gissa hur mitt hår såg ut när jag kom fram, toklockigt!
Skolan var i alla fall okej, dagen gick väldigt fort och så fick vi sluta tidigare, då åkte jag och mötte Filippa och gick runt på stan ett tag, sedan fikade vi 🙂 haha oj vad jag har skrattat idag, du är rolig du Filippa 🙂
Nu har jag precis kommit hem till pappa, skall ta en kvällspromenad med Marcel i vasaparken sen 🙂

Fredag imorgon då!, äntligen. Hoppas det är sol så man kan börja använda mer våriga kläder, vågar jag mig på klänning?:) hittade en ursöt i mammas garderob.
Planerna för helgen är egentligen ingeting. Så vi får se vad som dyker upp, myshelg med Marcel annars 🙂 <3.

Förlåt att min blogg är lite tråkig idag, hinner inte lägga upp bilder eller skönhetstips just nu, men i helgen!

Ang kommentarer så märker jag ju att det snart bara är POSITIVA, vilket är väldigt kul, men när det gäller dem som inte är det, de idioterna som skriver personangrepp eller använder blondinbella som namn kommer jag ta bort och blocka ip-addressen.

Thats it for today!

 1. skriver:

  okej, :p
  men jag förstår, det är klart att du inte hinner svara på allt, eftersom det är så pass många som kommenterar. jag anser dig absolut inte som divig, tvärtom. Jag läser din blogg varje dag, och gillar den skarpt. men jag tänkte bara på alla andra idioter som klankar ner på dig. blir riktigt irriterad på dem.
  jag gillar dina skönhetstips också. de där pillrerna du pratade om silica +, hur många piller är det ungefär i en förpackning?

  ha det bra !

 2. saara skriver:

  okej, :p
  men jag förstår, det är klart att du inte hinner svara på allt, eftersom det är

 3. saara skriver:

  okej, :p
  men jag förstår, det är klart att du inte hinner svara på allt, eftersom det är

 4. skriver:

  hej bella! 🙂
  Jag skulle bara säga att jag läser din blogg så ofta jag hinner. Den är riktigt underhållande.
  Hur som helst så såg jag dig när jag var i stan med flera kompisar för några dagar sedan. När min kompis får syn på dig så säger hon: ”är inte det där blondinbella eller isabella löwengrip rydberg som hon egentligen heter”. Alla mina kompisar, inkl. mig, börjar kolla åt ditt håll och det visar sig att alla vet vem du är. Jag menar vi var säkert 12 tjejer och killar och alla visste vem du var och vad du gjorde osv.. lite roligt egentligen.
  Sen så satt jag och min mamma härom dagen och pratade om bloggar och på nått sätt kom vi in på din blogg. Då visade det sig att även min mamma och största delen av folket på hennes kontor läser din blogg eftersom att det var en tjej där som hade av en slump kommit in på din blogg och börjat läsa och tipsat andra på jobbet. Mamma läser den för att det ger en så bra bild om hur det är att vara ung och den påminner henne själv om när hon var ung säger hon. 🙂

  Fortsätt blogga bella! (L)

 5. saara- divig vill jag inte alls att du ska se mig som, att jag inte svarar efter alla snälla inlägg är helt enkelt att de är för många och ja hinner inte.
  Såklart så läser jag alla och bli jätte glad, men jag skall försöka att bättra mig på det, lovar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..