Helgen planerad!

Hey you!
Åh tråkiga tråkiga väder, bort!.
Jag vill ju ut och börja springa, men inte i det här vädret ,no way!

Idag så har jag varit sjuk, så jag och min lillebror, som också var det spenderade dagen med att titta på film. Det blev narnia och mrs & mr Smith.
Ganska mysigt faktiskt att krypa ner i soffan och mysa med täcket och ha ett stort obojglas brevid sig :).
Sedan har jag pluggat lite elektrokemi och tagit ett långbad med lite mini-spa för mig själv. Hårinpackning,ansiktsmask, fotfiling,kroppspeeling, och fixat naglarna :).

Imorgon blir det skola i alla fall. Känns som fredag imorgon, skumt. Kanske för att min helg är så planerad.
Fredag blir det RoyalSthlm på brygghuset, på dagen skall jag sälja lite biljetter och fika med vänner :).
På lördagen funderar jag och Marcel på att ha en VI dag. 🙂 På kvällen skall jag på en bastufest i en svit på hotel plaza :).
Söndagen är iof inte planerad, fika, shopping?.

Åter igen till imorgon, efter skolan skall jag troligtvis träffa Sofie och Amanda och fika 🙂 Annars blir det väl mys med Marcel äter nog middag där.

Aja det blir sannerligen en intressant helg 😉

  1. Sandra skriver:

    Heej gulliga du! Blir väldigt trött på vissas elaka kommentarer om saker de inte har alls att göra med! Så här kommer ett uppmuntrande inlägg istället! Tycker att du verkar vara en underbar, stark tjej som inte alls borde få ta kritik från dessa avundsjuka människorna. Du är en söt tjej med mål med livet så du får verkligen inte lyssna på de avundsjukas åsikter! Puss&Kram!

  2. asså lyssna på mig. detta e kajsa igen. jag vill verkligen att du tar åt dig den här gången av vad jag säger: Låt inte dessa människor hacka ner på dig och ändra dig från den person du är, har varit eller kommer att vara: Isabella Löwengrip. Du är den du är och det här är din blogg där Du får skriva vad du vill, om dina upplevelser. Och om du vill vara eller blir kallad Blondinbella så får du bli det. Men bry dig inte om vad de säger för du e så perfekt du kan bli. Så det enda tipset i guess i can give you är att fortsätt kämpa och vara den du är och stå för vad du tror på och för all del: låt inte idioterna trampa ner på dig!!!!!!!!! Kom ihåg det här. Om några månader kanske du har glömt bort allt dethär men tänk i alla fall igenom det gumms! kramis kajsa 🙂 take care!

  3. du e S�T! =)gulligull. bry dig inte om dom. de e fett töntiga. som e elaka mot dig å hakar sig på dig. du e verkligen så S�T man kan blihehe kramiiis kajsa:P

  4. va mysigt det låter, det är verkligen skönt att bara ligga och slappa framför tvn..:) take care

  5. ang blondinbella, som ja har kallts länge för

    så är det precis som ngn skrev, jag bytte skola i 7an, och folk började kalla mig det där

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..