Hey spring!

Åh äntligen, VÅR 😀
Det har varit en solig och varm helg 🙂

I fredags så träffade jag pappa snabbt och skulle byta operatör på min mobil, sedan åkte jag och marcel hem och myste, på kvällen så skulle vi gå på bio, vi skulle se filmen " the hills have eyes".
OCH VET NI VAD?!  Det var den läskigaste filmen jag har sett, eller äckligaste i alla fall.
Efter en scen i filmen så gick hur många som helst, de klarade inte av att se den, jag önskade att jag gick då..
Men men den var jätte bra, rekomenderas om man tål äckliga saker :/  t.o.m Marcel blev rädd 😀

På lördagen så sov vi ut, skönt :), solen lyste upp hela rummet och det var så mysigt att bara ligga där och njuta av varandras närhet 🙂
Vid 3 så mötte vi Kajsa och Carro på svampen, då gick vi och tittade i affärer och sånt, Marcel blev kär i YSL- solglasögonen i den nyöppnade butiken på nybrogatan.
Sedan gick vi och fikade på espresso house, kändes som alla är där, ny maddes? :/.
Mysigt och varmt var det iaf, vi satt ute 🙂
Efter det så fortsatte vi shoppingrundan och jag fick ett par jätte fina marinblåshorts med guldfärgade knappar av Marcel, gulligt va!
Efter det så kollade vi på modevisningen på NK, sedan åkte vi hem.

Efter middagen, så visste vi inte om vi skulle till "mandalai" eller hem till Cj på fest.
Men vi beslutade oss för att gå hem till Cj.
Fast våra planer var att åka till mandalai efter, men efter ha ringt lite folk och hört att de inte var något kul, + att elverket ligger långt bort så var vi kvar.
När vi kom hem så umgicks vi lite med Marcels familj, spelade spel och så, länge sen, men mysigt 🙂
JUST DET: jag och Marcel firar 200 dagar idag 😀

Hittade massa bilder från förra helgen, muf kvällen. här kommer två av dem, de andra lägger jag upp sen.


 1. daniel skriver:

  200 dagar känns sjukt mycket, särskilt med tanke på att Bella inte direkt är oskuld och gärna vill va med många killar. Känner henne och det är skönt med tjejer som har legat med fler killar än dom är gamla!

 2. Jossan skriver:

  Såg den filmen med min pojkvän

 3. Alltså, ni skapar en sorts debatt här. Herregud, det är ett ganska så sjukt samhälle vi lever i. Låt folk få vara precis som dom vill! ”Brunettbella”? Det var det löjligaste jag hört i hela mitt liv. Ja, nu låter jag kanske trög, men Bella är ju Bella, inte hårfärgen? :S Det är väl sjukt att vissa människor inte ska kunna vara lyckliga. Alla ni som läser hennes blogg så ofta (som jag :D), varför gör ni det om ni stör er så jävla mycket? Ni är bara så patetiska människor som inte har någon respekt till de som ni tycker verkar större och mäktigare än er själva. Bella är en bra tjej, det märks ju så väl! Go Bella, håll höjd, sötnos!

 4. skriver:

  patetiskt

 5. hej bella 🙂
  tänkte bara fråga e det inte jobbigt när alla hela tiden håller på å driver med dig och vissa kanske försvarar dig då. Men du vet ju då aldrig när nån är allvarlig?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..