rykten

I föregående inlägg, skrev jag något som verkligen var från hjärtat, ren sanning.
Som många inte ens skulle erkänna, det drog till sig massiv uppmärksamhet, tack för allt snällt ni skrev, blev jätte glad, att man får sådan fint skrivet av er när man nu som jag verkligen lämnade ut mig.
För mig är det inte att lämna ut sig, när jag skriver om en helg, vad jag har gjort på en fest.
Att lämna ut sig för mig är när jag verkligen blottar mina känslor och hur jag tycker.
Då, är jag helt försvarslös.
Men som sagt jag har valt det själv, och som ni märker är det många som tycker likadant.

Vissa av er säger att jag har mig själv att skylla.
Och ja, när jag lämnar ut mina känslor är det sant, det har jag.
Men det som är värst är när vissa av er säger att jag har mig själv att skylla över alla rykten.
Hur tror ni rykten bildas?.
tex
1. Någon ser något tillexempel på en fest, den personen berättar vidare något och sedan är allt i gång, precis som viskningsleken, så blir storyn inte likadan från munn till munn, beroende på om man gillar personen eller ej.
2. Man ser en person gå runt och mingla med massor va folk, dansar på scen, strular med några, och sedan ANTAR man att hon säkert gjorde något med den person, eftersom hon verkar vara sån.
3. Man är avundsjuk och hittar på just för att förstöra för personen. eller tycker att "alla tycker så".
Det finns såklart hur många exempel som helst. det är inte det viktiga, utan jag vill bara att man inte ska gå på allting, utan ta allting med en nypa salt.

Jag vill inte ta bort min blogg, för jag förstår inte varför.
Ska jag ta bort den för att folk inte klarar av att höra sanningen?
Ska jag ta bort den för att folk inte klarar av att höra vad jag gör?
Alla får blogga om de vill, man behöver inte läsa och kommentera, lev ert liv istället.
Samtidigt så finns det dem som kanske tycker att det är intressant att läsa om vad jag gör tänker m.m
Jag tycker ju om att läsa hur andra har det, vem gör inte det?.

Det tråkiga är bara att nu får jag skriva inlägg och förklara mig,
de tar alls plats och tid från att skriva om vad jag gör dagligen.

Men slutligen. Tro inte på allt du hör.
Man kan såra någon enormt och förstöra så mycket för den.

Och som sagt alla får ha sin egna åsikt om mig, men det blir fel om ni bygger den på något som inte är sant!

Tack för allt stöd! 🙂

      

 1. Svar till alla ni som verkar ha lite problem med denna ”blondinbella”.
  Om ni tycker att hon är störade och verkligen skitjobbig att läsa och se, då tycker jag att ni ska sluta lusläsa hennes blogg och skita i att kolla på henne. Det är ganska enkelt. Alla ska kunna vara hur dom vill utan att folk ska hoppa på dom.
  Och vadå att hon ska ta bort blogg och pa? Vissa tycker det är kul att läsa den och vissa inte, dom som inte tycker det är kul kan sluta läsa den. Jag tycker att ni är ett par avundsjuka töntar som inte klarar av en annan individ. I och med att ni inte klarar av henne, så visar det både brist på respekt och att NI inte borde använda pa eller internet överhuvudtaget eftersom ni känner er så lockade av att hoppa på henne och klaga på minsta lilla hon gör.
  Slår vad om att ni är asosäkra på er själva eller att ni är väldigt avundsjuka på henne.
  Jag tål kritik!
  Och till dig, ”blondinbella”, stå på dig! Var dig själv till 100%!
  / Sowfy

 2. hahahahha! jag skrattar åt dej, du är fan i mej PINSAM!!!!hhhahahahahhahhahhahahahhhahahhahhahhah

 3. ... skriver:

  om blondinbella e så stark och står på sig så klarar hon sig utan att alla försvarar henne om hon nu e så stark och öppen så tål hon lite kritik!

 4. Becka skriver:

  det värsta man kan göra är att tro på det folk säger om sig själv. sålänge man själv vet sanningen, är lojal och ärlig … så spelar det andra ingen roll.

  ”jag bryr mig inte, folk kan hitta på så jävla mycket skit om mig. men dom kan ALDRIG hitta på sanningen”

  kram / Rebecka

 5. Martina skriver:

  ju mer du ältar dethär bella, så kommer folk fortsätta att kommentera taskiga saker, fattar du inte det? när du skriver: ”sluta att lägga er i, jag tycker om mitt liv, sköt era egna!” då svarar de ju förstås på det och skriver taskigt? om du bara lägger ner och sluta skriva, så kommer de också göra det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..