trött på att vara blondinbella

Antingen är det för att det är kväll, då man inte alltid är lika glad på en vardagskväll, eller så har jag bara nu plötsligt ändrat mig, jag har blivit trött på mig själv. trött på att vara blondinbella.
Eller rättare sagt, "stämpeln".
Ni som har följt bloggen länge vet säkert att jag har förändrats en del, fast fortfarande har jag samma rykten, samma sorts snack talas om mig.
Som jag alltid har sagt till mig själv och andra ; Bry er inte om vad andra säger om er, för då ägs ni av dem.
Och när ni sedan frågar hur ja lyckats göra så att folk vet vem jag är, fast egentligen är det så att det är ni som säger det som överdriver, så blir jag faktiskt lite rädd, det är obehagligt att folk vet så mycket om än.
Och det är mitt fel.
Fast samtidigt så känns det som om jag kan hjälpa andra genom att berätta vad jag har gått igenom, och hur jag tänker.
Så nu går jag imot mig själv igen, bloggar jag för min egna skull?.
Sen kan man vrida på det igen, vad är det jag lämnar ut?
Inget viktigt egentligen. Bara det att jag alltid måste förbereda mig för att få kritik mot mig.
Ibland är jag på det humöret att jag inte bryr mig " jag har det så bra, allting flyter m.m" , sedan vänder der snabbt " åhh jag hatar att vara blondinbella".
Jag blir alltid lika glad när vissa av er säger att " du är så bra som alltid står för vad du säger".
För det är det jag vill uppnå. kunna skirva om när jag e ledsen, hatar allt, och när jag är strålande glad.
jag undanhåller inte något, för att verka ha det perfeka livet,
Vem orkar leva livet om det är en lögn?.

Alla människor har det jobbigt ibland, och om du påstår att du inte har haft det, inte har känt dig ledsen  eller att livet är hopplöst, Så är det en lögn.
Hur ska man annars kunna känna den glädjen och längtan efter saker ?.
"hellre vara en människa som gråter och skrattar i ett, byter humör hela tiden, eller någon som lever livet med att vara likgiltig".

Så, jag skriver nog för att bevisa att alla människor inte alltid lever på topp. Glöm inte det, när du kollar in någon som verkar ha det mycket bättre än du.
Den personen är bara sämre på att visa hur den mår.
Och det finns faktiskt något posetivt att skriva ner sina känslot hela tiden, när man väl mår dåligt, är det otroligt många människor som ger en stöd. 🙂

Men återigen. Sätt inga stämplar på folk. Det tär på en så enormt, och du mår inte bättre av att visa det på ett fult sätt.
Alla kan faktiskt förändras.

  1. Flicka lille be din pappas sekreterare lära dig använda datorns stavningskontroll och att för övrigt skriva en korrekt svenska t ex när ord stavas med ”e” och inte ”ä” även om ordet uttalas så

  2. Jake skriver:

    Jag håller med till viss del. Jag gillar aldrig den jag är men det kanske mest beror på att jag e totalt avtrubbad och inte kan känna känslor. Lycka till med till liv iaf. Mitt e förstört för länge sedan

  3. Jag läser vanligtvis inte bloggar och det här är första gången jag kommenterar någonsin, satt och bläddra runt. Allvarligt jag har väldigt, väldigt svårt att ta dig seriöst. Du säger emot dig själv hela tiden. Du blottar ditt liv på internet i och med din blogg, som följd vet folk saker om dig. Sen skriver du ”det är läskigt vad folk vet om en”. Sen skriver du ”berätta vad jag har gått igenom” like what? satt bimbostämpel på dig själv eftersom du säger helt oresonliga och ibland idiotiska saker och sen tycker det är jobbigt när folk kritiserar? vem i helvete kläcker ur sig ”jag tycker att de som är emot päls inte borde ha fuskpäls heller” man kanske tycker det är snyggt men inte vill ha levande flådda katter på skallen??? med kändisskap kommer ansvar och många små flickor lyssnar på dig, du borde tänka dig för vad du skriver..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..