ohno.

Allt går inte som det ska denna vecka.
Jag försöker att hinna med allt, alla krav från alla, från mig själv.

Måste börja prioritera, skolan, träning, marcel. Och så vänner.

I’m surrounded by false people. Jag vill inte. Vill inte veta hur många det egentligen är som alltid kommer vara där. nu när jag mår så här.
Är det förmycket begärt att tro att sina vänner alltid ska bara där? alltid hjälpa till?.
Kanske mitt egna fel. är jag alltid där för er?.

Måste ha lugn och ro är på väg att bli utbränd av allt jag gör. Allt känns som om jag skulle springa en sträcka och var otroligt trött och ville stanna men alla skrek, "lite till isabella, du klarar de!" och jag fortsätter att kämpa trots mina krafter är slut.
Min sträcka tar aldrig slut. och jag fortsätter..     får panik.

Skrev en dikt i dag i skolan, sammanfattar nästan exakt som jag mår och känner sen i sommras, vet inte om jag vågar publicera den. Fin var den iaf. Fast mest sorlig.

pappa… varför.

 1. Hannah skriver:

  Okey Bella, du är en väldigt duktig tjej som skriver intressant. Men jag tror absolut att det är någon slags fasad du bär, för att framstå som mycket bättre. Det är absolut inget fel, jag var likadan när jag var i din ålder.
  En annan sak är till dina .. vänner?
  alla ni tjejer som säger till folk som ger kritik här, var någonstans finner ni rätten i att försvara henne? Hon är en ensam individ och detta är hennes blogg. Ni är bara några wannabes (framstår det som ivarjefall) som vill bli omtyckta av henne. Ni är bara ett gäng fjortis tjejer, med blondinbella som ledare, hon är verkligen bra. men ni.. ni är bara såna som folk trampar på. tyvärr asså. get over it.

 2. DET Ã?R INGEN SOM TVINGAR DIG ATT LÃ?SA BLOGGEN ! ELLER HUR GUMMAN ? 😉

  TRYCK INTE NER PÃ? BELA BARA FÃ?R ATT DU INTE HAR NÃ?TT ANNAT FÃ?R DIG OM DAGARNA

  ha de bra heeeeeeeeeeeeeeeeej 😉

 3. emmab skriver:

  är bara tvungen att tillägga att bara för att man kommenterar helt onödiga saker så behöver man inte vara avundsjuk. men om ni nu stör er så mycket på blondinbella så kanske ni ska låta henne vara och gå vidare istället för att haka upp er på henne och bli irriterade i onödan?!

 4. emmab skriver:

  åh lilla du, jag håller med dig exakt! jag är helt utpumpad på energi från höstterminen vet ej om jag klara av den sista och viktigaste terminen innan gymnasiet!!!

 5. Ursäkta vem är de som är fjortis som säger ”lille fitta” till ngn du inte äns känner. Det kallar i af jag fjortis.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..