Semeltest med lyxpiraya.se

Ojoj vilken dag!
Vid tolv var jag ute på stan och shoppade lite, massa smink från make up store behövdes, samt ett par skor från don donna, och en trenchcoat, benvit kort :).
Sedan gick jag ner till café alberts och mötte Carro www.guldpinglan.blogg.se och Sara www.fuckingdiivas.blogg.se , sedan gick vi till svampen där vi stod och väntade på en försenad lyxpirayafotograf  Fredric, till slut dök han upp och vi gick till affären byus på jakobsbergsgatan, där vi mötte bella www.bellas.blogg.se och hennes väninna Denise. Vi fotade några plagg till ett repotage som vi ska ha till lyxpiraya, till magasinet vi skriver :).
Sedan fortsatte dagen med att jag ,carro och fredric gick runt till alla caféer nära stureplan och testade den bästa semlan, svaret kommer upp på måndag! ;).
Efter det var jag aldelles tjock av alla semlor vi åt! urk. På vägen runt till alla caféer stöter vi såklart på fogstrand, som berättar vad han gjorde igår kväll, och hur champangen sprutade, haha, sedan när Marcel ringer mig börjar Peder dansa till min ringsingnal….

Därefter åkte jag och Carro hem till henne där vi pluggade, sedan åkte jag hem, på väg mötte jag min gamla klasskompis John, trevligt :).
Ikväll har mina familj hyrt film och så blir de middag, mys! Sedan blir de ockupation av telefonen, marcel! 🙂 som förövrigt kommer hem imorgon yeah! 😀 <3

pussilago.

 1. får jag chans på dig ? snälla snälla ?

 2. moooss skriver:

  varför bjuder du din pojke på brus?
  DET Ã?R SÃ¥ 1850s…
  aja, men du är lixom ganska sorlig, sorry bruden men keep some things to yourself..VI VILL INTE VETA ATT DU LIGGER NAKEN MED DIN POJKE I BADRUMMET OCH �R DEPPIGA.. So, like, yeah, you know, �H, typ hej då!

 3. ILONA skriver:

  BELLA, VART KÃ?PTE DU DIN JACKA, OCH VAD KOSTADE DEN? =)

 4. Bells skriver:

  Hej bella, lyssna inte på vad vissa andra säger, eller skriver. Läste vad du skrivit om semlorna 🙂 Haha, det var bra! Good work
  De andra som skriver är bara avundsjuka, jag antar att du hört detta väldigt många gånger, men det är också vad som är sant. Jag gillar dig, du verkar trevlig. Jag har köpt biljetter till Poshette av dig en gång, du är inte alls vad vissa försöker måla upp. Du är en bra tjej bella, stå på dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..