ANNONS

Semeltest med lyxpiraya.se

/

Ojoj vilken dag!
Vid tolv var jag ute på stan och shoppade lite, massa smink från make up store behövdes, samt ett par skor från don donna, och en trenchcoat, benvit kort :).
Sedan gick jag ner till café alberts och mötte Carro www.guldpinglan.blogg.se och Sara www.fuckingdiivas.blogg.se , sedan gick vi till svampen där vi stod och väntade på en försenad lyxpirayafotograf  Fredric, till slut dök han upp och vi gick till affären byus på jakobsbergsgatan, där vi mötte bella www.bellas.blogg.se och hennes väninna Denise. Vi fotade några plagg till ett repotage som vi ska ha till lyxpiraya, till magasinet vi skriver :).
Sedan fortsatte dagen med att jag ,carro och fredric gick runt till alla caféer nära stureplan och testade den bästa semlan, svaret kommer upp på måndag! ;).
Efter det var jag aldelles tjock av alla semlor vi åt! urk. På vägen runt till alla caféer stöter vi såklart på fogstrand, som berättar vad han gjorde igår kväll, och hur champangen sprutade, haha, sedan när Marcel ringer mig börjar Peder dansa till min ringsingnal….

Därefter åkte jag och Carro hem till henne där vi pluggade, sedan åkte jag hem, på väg mötte jag min gamla klasskompis John, trevligt :).
Ikväll har mina familj hyrt film och så blir de middag, mys! Sedan blir de ockupation av telefonen, marcel! 🙂 som förövrigt kommer hem imorgon yeah! 😀 <3

pussilago.

39
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00