ANNONS

utmaning

/
Okej, då e det min tur skulle egentligen haft möte med Lyxpiraya idag men under omständigheterna kan jag inte gå. so well då för jag göra det som ja blev utmanad av www.tampong.blogg.se  att göra och som vanligt är jag på :

Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar, jag kommer även att gå in på deras bloggar och meddela att de är utmanade

1. Mitt humör
De som känner mig vet, Antingen är jag extremt och då menar jag extremt glad och flamsig, eller helt tvärtom jätte ledsen och deprimerad och de kan svänga med minuters intervaller. Ibland så blir det med längre mellanrum så antingen är jag glad åt allt och planer massor av saker, eller deprimerad och hatar livet. Just nu är humöret inte såå bra..

2. Uppmärksamhet
Mjo även folk som inte känner mig vet om det. I need uppmärksamhet för att känna mig omtyckt. Jag skulle aldrig sitta tyst på en lektion, tyst när vi fikar lr stå i ett hörn och inte dansa på en fest. Utan nej! oftast är det jag som drar i gång disskutioner, gapskrattar eller får folk att börja dansa!

3 Mitt samvete
Jag är faktiskt oftast för snäll mot folk eller vänner rättare sagt. Så fort om jag inte skulle svara om någon ringer så känner jag mig taskig. Eller glömmer ngt som ngn skulle ha. Eller lovar ngn förmycket, oftast tar jag på mig för mycket saker att göra, så det är jag själv som står där med en lista på saker att hinna med.
Eller om ngn glömmer bort att träffa mig lr inte hinner, lr ngn förälder som jag bråkar med. så tar alltid på mig skulden. Jag missbrukar ordet förlåt.

4 fullföljer aldrig planer
Jag får ständigt nya ideér om vad ja kan hitta på, oftast är det att förändra mig själv. Tyvärr så sviker jag alltid mig själv, vilket leder till att jag blir deprimerad. Jag är så rastlös, förutom tiden när jag och marcel myser då flyger timmarna,dagarna iväg.

5 Larvig och svartsjuk, samma sak?
Okej jag erkänner! jag är enormt svartsjuk.. Svartsjuk på vänner eller mest av allt = Marcel. Jag vet att han aldrig kommer lämna mig, men av mitt förflutna så kan jag inte lita på killar, och de ligger alltid i bakhuvudet. Men duktiga marcle har lärt sig att hantera det. Tack!:)
och larvig är så så extremt, lr rättare sagt barnslig fast det kanske inte är larvigt att vara barnslig?.
Hursomhelst så sög jag på tummen tills jag gick i 6an HAHA och ja ni får skratta, för de va ganska gulligt 🙂 Jag älskar att stå och mima framför spegeln till Abba lr liknande. Men iaf även om alt de vuxna man kan känna göras så kommer jag aldrig släppa barnsligheten, tex så håller alla mina vänner att fylla i en mina vänner bok ahahahah 😀

Hmm det var väl det. Jag vet faktiskt inte 5 som jag vill ska göra likadant. Meddela mig istället om ni har gjort en likadan så kollar jag in det!

ha det så bra alla 🙂 SNART ÄR DET VÅR:D

21
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00