ANNONS

löften

/

Varför kan jag inte hålla de löften jag lovar mig själv?.
Från små saker som att blogga lite varje dag ( jag ska börja!! ) till att festa på den nivån jag inte klarar av längre. Suck bella suck.

Fredagen började iaf bra, förkörk hos sebbe som senare skulle ha fest. Först var de bara ca 15 killar där och jag men men det var kul iaf. Sedan droppade folket in, alla vännerna va där. och ja kände mig så lycklig, jag drack för att känna mig mer lycklig och ha ännu roligare, men hur tror ni de slutar?
och som om jag inte redan visste hur de skullle sluta. åh!.
Vill inte gå in på detaljer längre för att jag skäms, men jag ramlade ner för en lång trappa och sedan blev jag medvetslös. Sedan minns jag inte mer av kvällen. Förlåt alla. men tack för att ni hjälpte mig.
Lördagens morgon fick jag känna på hur helvetet känns. Blåmärken över hela kroppen, armen kunde jag inte röra. Vad gör jag med mig själv? jag som var/är på en sån bra ny bana med träning och dylikt.
Dagen fortsatte och på eftermiddagen hyrde vi en film, Monster heter den, såg nämligen dokumentären alieen wournos förut. Söndagen gick vi på stan, jag hade fortfarande ont, köpte present till pappa sedan gick jag och marcel och åt lunch. Det var mysigt.

och nu, det är måndag och jag börjar funderar på hur ja ska hålla orken uppe under hela veckan, träningen och marcel är min räddning, då kan jag koppla av, resten orkar jag inte. Iof så är det lyxpiraya möte imorgon med alla skribenter och semla test nästa veckan. det ser ja fram imot. men resten, bråk med en del av familjen, och tjafs med en vänn. Nej tack jag orkar inte.
Jag orkar inte.

23
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00