fler planer på G!

Okej, Ja ska börja blogga oftare!
Söndagen avslutades med mys  hemma hos marcel, med en bra film och god ben & jerrys glass (cookie dough) :D.
På måndagen hade både jag och marcel svårt att gå upp från sängen, så vi kom försent, suck! jag som skall bättra mig! morr!.
På lunchen uträttade jag lite ärenden och sedan gick jag hem och pluggade lite och packade träningsväskan.
Sedan hade vi bild där min lärare som vanligtvis lider av extrema pms fall dagligt, men nu var hon faktiskt glad, hon tyckte jag var såå duktig. Efter lektionen började jag tjafsa med Daniel i min klass, en lätt efterbliven pöjk. idag när vi pratade om kromosomer på biologin och mutationer kom på ämnet och läraren berättade att folk som har 3 av kromosomparet 21 får dowssymdrom, så frågar Daniel om hur man blir efterbliven och mongolit. sucksucksuck. Lägg märke till att han är 89:a.
Efter denna långa dag så mötte jag Marcel vi hans skola norra real, sen gick jag,marcel och edvard och fikade på "113 50" på sveavägen. goood smörgås! :).
Sedan kom sebbe och felix dit, vi började planera helgen 🙂 eller rättare sagt fredagen. kommer bli jätte kul! :).
Efter den trevliga fikan så gick jag och mötte carro på friskis när vi hade aerobics.
Låter jag som en gammal tant eller har jag rätt när jag säger att världens jobbigaste sak är när ngn framför en ska vara sådär" extremt duktig" man blir så avundsjuk så att den personen tokler i en timma och gör alla rörelser mycket mer en alla andra! åhh vilket i-lands problem jag har!.

Sedan åkte jag hem, åt middag, duschade och kollade på prison break, perfekt måndagskväll!.
Idag hade jag en rätt skön dag, på idrotten skulle vi åka skridskor men ja hade glömt mina så Marcel kom till vasaparken ,fast sedan fick vi till café vurma och fikade ( ett fik brevid min port nästan på gästrikegatan).
Kunde det blivit någon bättre gympalektion än med marcel och en god latte? knappast.
Sedan var det so där ja och carro fortsatte med vårt so arbete som går galant.

Efter skolan åkte jag och carro till fiket  zanzibar där vi mötte Elias och fredric som håller i sajten lyxpiraya.se . Jag och carro ska nämligen få jobba på deras magasin, lr rättare sagt carro blir redaktör och jag skribent! 🙂 så vi skall intervjua olika kändisar, allt från nattklubbägare till ebba von sydow samt till olika repotage. Kan mitt liv fortsätta i en bättre riktning? knappast. De här jobbet kommer bli så kul! :)På fredag ska min första artikel vara klar! :). tror ni ja kommer lyckas ?:).

Jag känner mig så fruktansvärt glad, allt bara rullar på, och imorse hade jag världens tur!
Vi skulle ha hemkunskap idag och man skulle ha med sig en reklam från en tidning och såklart boken
men min bok hade jag tappat bort och reklamen hade ja glömt.
Men iaf i hallen precis brevid mina skor låg boken, helt wierd och när jag kom ut på gatan vid vasa parken på väg mot skolan så hittar ja en tidning mitt på gatan med ett uppslag på en axelssonsreklam, och inte alls nersmutsad! haha tänk va lite man kan bli glad för, en tidning på gatan! 🙂

Ha det så bra allihopa som läser det här 🙂
/eran bella

 1. skriver:

  oh yeah baby ;P

 2. hmm till föregående kommentar:

  lustigt, håller just på att läsa hennes bok ” vingklippt ängel”

 3. skriver:

  bella, nu är jag fruktansvärt nyfiken på vad som händer, och allvarligt talat
  du suger verkligen på att blogga ofta;)

 4. skriver:

  skulle du inte sluta upp med fester? :O

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..