I väntans tider :)

                                                          

Åh känner mej som ett litet barn igen, julafton är snart här :)!,fast kommer bli så konstigt att fira hos pappa och inte hos mamma, första gången jag firar hemma istan me pappa, thailand lr åre är favoriten.
Har försökt att göra så julmysigt som möjligt, fast det är så svårt att ha rött i mitt rosamålade rum,hmm. ilands-problem iaf.
Dagarna innan jul brukar vara så speciella, nästan halv magiska. Allt blir extra mysigt,synd bara att snön är borta.

Igår hade jag en väldigt skön "skoldag" första timmen kollade vi på en film om hur ett barn blir till (hmm ne de e nog storken som kommer ;P) sedan hade  ja skolkör i en timma, sedan hade ja fyra timmars rast, gick hem och låg i min säng ,tog några lussebullar och satte på min favorit musikal, "hair".
sedan skulle vi kolla klart filmen i skolan,och såklart somnade jag under lektionen. och vakande till när hela klassen skrek att de va äckligt, för att ett barn föddes i filmen.hmm
Sedan mötte jag min "Twin" Anna, och vi gick och julhandlade, yes bara min lillebror, mamma o pappa kvar! efter några timmar med julstrossande me anna så mötte jag Marcel, sedan åkte vi hem till mig och åt middag med min familj.Stackars pappa när vi började tala om ålder för att skaffa barn, jag drev me honom eftersom han hade skaffat barn me sin tjej efter 3månader så kunde jaoxå göra det, eftersom ja o marcel är så kära!. han blev helt likblek 😀 o stirrade argt på marcel. hahah min papps då :)!
Sedan tittade jag o marcel på film hela kvällen bland mina stora myskuddar, mys :).

Tisdagen, hade vi bara körträning i 3 timmar, till avslutningen.
Sedan kom marcel till kyrkan där vi tränade och hämtade mej,sedan gick vi o fikande på sturekatten, super trevlitg 🙂
Efter det träffade vi mina tjejkompisar o gick till baresso. Sedan gick vi hem till marcel o åt middag :).

Imorgon är det skolavslutning!! åhh va jag har längtat, ja tycker inte om min klass,usch. passar inte ihop med ngn. får betygen 😀 kommer gå jätte bra 🙂
Sedan på kvällen blir de fest, får se om de blir ngn klubbfest lr ngn i närheten,får se vad jag pallar.
poshette torsdag iaf :D, ska ha min poshette crew tröja me blondinbella på o tomtemössa o vit kjol 🙂
kommer blir väldans kul :)!

hmm iaf 4 dagar kvar nu, åh :D.!

lista att göra innan nyår:
-skolavslutning
-handla klart alla klappar.
-poshette
-julafton
-va-hemma-mysa-av-julen-dagar.
-beachpartyt av club street, där ja kommer göra lite saker.
-handla nyårsklänning m.m tillbehör, funtar på en jackie kennedyskuren klänning.
-göra en resumé av 2005, komma på ett nyårslöfte.
-nyår 😀 det blir långmiddag med alla vänner i nacka(?) sedan fest 🙂

God Jul iaf 🙂 / Isabella .
 1. Vilket sött gammalt inlägg Isabella.
  Så som allt förändrats och det är intressant att läsa nu även 2014 och när du har en man, är gift och en son.

  mvh Wiilow

 2. ensam skriver:

  gud vad taskiga alla e mot dig imorn har jag nationella proven i svenska o här sitter jag uppe å läser din blogg för jag kan inte sova. känner mig som ett riktigt nervvrak. du verkar så PERFEKT! snygg, poppis, har pengar, snygga kläder, kompisar, pojkvän. you got EVERYTHING! =) gud vad jag avundas dig. =)=) jag fattar inte varför ALLA e så himla töntiga å ELAKA mot DIG! du har inte gjort nåt. du e snäll. å fin människa vet inte riktigt mer vad jag ska säga hehe än lycka till me dditt liv bellis! kan jag kalla dig det? haha =) Låt dem inte vara taskiga mot dig sandra eller carolina vad de nu heter och trycka ner dig, jag såg vad alla skrev å tycker att du inte ska bry dej så myckert om va alla dumbommar som e taskiga tycker å tänker . ha det bra och ta hand om dig. /en som önskade hon vore din vän

 3. jaaag skriver:

  fattaru ditt ex inte din pojke ditt ex. töönt dööh

 4. sandra skriver:

  och bella vet du vad den bästa grejen e? sen kan jag alltid säga, om du frågar att det inte var jag som skrev detta och neka. utan att det va nån annan. men snälla asså seriöst. anyway så mycket info som du lägger ut om hela ditt liv och alla dina vänner så får du ju fan ta å skylla dig själv. det e ju pinsamt och läskigt på samma gång att alla idioter å främlingar vet hur mkt som helst av dina vänner och hela ditt liv då knappt deras egna föräldrar eller kanske tom egna kompisar vet hälften – att vemsomhelst kan skriva vadsomhelst. du vet inte ens vem det e. nu skriver jag inte som jag brukar skriva jag vet. jag vet. men detta e inte likt mig,nu e jag så jävla förbannad. sorry men llägg ner.vadå ser du victoria silverstedt eller carolina gynning som förebilder? eller peyre. vill du bli nån som lägger ut all info om dig till hela världen eller å ditt privatliv. och bilder pådig halvnaken å allt eller? TIPS: köp en dagbok. PS: det e inte bara jag som skrivit detta själv så om du typ blir lite sur sen så skaru veta att det e fett många fler som tycker as i do, förutom daniel loch carro mfl som e fett lacka å inte fattar vad fan du sysslar med. give up. im serious. he’s your fuckin’ exboyfriend. lessen gumman, i liked you, but thats just the way it is……

 5. ja här är jag ”den skyldige”. men snälla bella! vad fan spelar det för roll om jag knullar med ditt ex!! det har inte ett jäkla skit med dig å göra! du ska ge fan idet! du har ingen ensamrätt över honom. du har ju marcel eller hur. nöj dej med det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..