SBN & BIOMYS :)

 Dunderbra helg :)!

Åh snart är det jul, bara 3 skoldagar kvar jippie 🙂
fast o andra sidan åker min älskling iväg då 🙁 borta från varandra en vecka, hjälp?
som tur så e de Poshette innan iaf, det kommer slå allt:)

Sista helgen va nu innan jul da, o den var otroligt bra 🙂
I fredags blev det ju såklart fredagsfika, +att vi firade Felicia 🙂 GRATTIS ÅTERIGEN
Sedan på kvällen åkte vi till flis i danderyd o hade födelsedagsmiddag/förkrök innan sbn 🙂
det var jätte trevligt 🙂
sedan drog vi oss iväg mot münchenbryggeriet, på vägen dit var helt hysteriskt konstig, varför händer det alltid konstiga saker i t-banan vid mörby? haha iaf:) internt.
Sedan efter lite felåkandes så hittar vi dit iaf, o går in, där inne var det rätt kul 🙂 royol gigalos var sådär,fast folket var bra! 🙂 fast den mesta tiden där inne spenderade ja o marcel i soffan i vippen o kollade ner på bandet o åt nötter , trevlans 🙂
vid slutet så skulle ja o marcel t våran förbokande taxi som aldrig kom!surt.
men men tillslut kom vi hem 🙂
där hans mamma hade gjrot ordning te o ägg till oss 😀
sedan gick vi o la oss.

På lördagen drog vi oss i sängen ganska länge, men  åt en lång god frukost, sedan mötte ja några biljett säljare på stan o tog pengarna, till poshette.
Sedan träffade vi ashe o siia o gick o shoppade me dem, sia tycker inte om korsetter :P. därefter träffade ja mina tjejvänner o kollade lite på kläder me dem, åhh nyår snart 🙂 HAR VÄRLDENS PLAN 😀
vi köpte poshette crew kläder o m.m
Efter några timmar på stan åkte ja o marcelhem igen o gjorde ordning oss för kvällen. sedan gick vi ut o åt middag och sedan gickvi på bio, vi såg på instängd, uuuach vad läskig,men jag var mest rädd för själva grottorna,euw 😛 jag har nog klaostrofobi, suck.
Sedan tog vi en promenad hem till honom, mysigt fast väldigt kallt, vill ha snö!

På söndagen var vi hemma hos honom hela dagen,marcel gamla mormor kom förbi, :D, hon verkade nog gilla mej,skönt :), annars tog vi det bara lugnt. sedan åkte ja hem.
Va svårt det va o slita sej ifrån dej efter en helhelg med dej. :(även fastvi bara bor en kvart från varandra.
På vägen hände ensjuk sak i tunnelbanan (somdet alltid gör) En tant gick runt i vagnen o skrek att hon va guds eva som hade samma makt som gud, hon gick runt o skrek att allaskulle dö som inte följde henne,oatt hon letade efter den utvalde.dåplötsligt fick hon syn på mej o skrek att ja va de.att hon skule skapa en tsunamivåg oatt hon skulle rädda mej om ja följde henne. då svarade jag att ja inte trodde det skulle blir de eftersom sverige ligger mitt på en jordplatta så det är yttert svårt att de ska bli en jordbävning här undervattnet. Då började hon skrika att ja va djävulen som trotsade henne o jaskulle dådöförsta i den kommande tsunami vågen,
så nu har ja en förbannelse över  mig oxå HAHAH 😀

i veckan blir de massor av körträning (sjunger) o julklappshandling,är bara klar till min lillasyrra, styvfar o marcel, hmm många kvar 🙁
tur att barnbidraget höjsdenna månad till 1200 weii 🙂 SOSSFJÄSK EGENTLIGEN.
aja pusspuss, skriver mer i veckan 🙂


 1. E skriver:

  Nästan skrattkul att bara kolla på och jämföra då med nu inläggen.. Kolla alla smileys hihihi!

 2. sandra skriver:

  Jag förstår inte hur människor kan vara så groteskt elaka. Lämna tjejen ifred.. hur många har inte sagt det iofs, men allvarligt. MAKE LOVE NOT WARE era jävla idioter. Blondinbella är en utav dom sötaste tjejerna jag sett och har säkert en utav de absolut bästa personligheterna. Känner inte henne, men vet att hon är urgullig. Dessutom är ju hon och Marcel typ det sötaste paret i hela universum.

  SLUT

 3. denise skriver:

  jag tänker inte uttala mig om dej som person, om vad jag tycker om ditt utseende eller ditt liv, men en sak som jag vill säga till dej är att du ska börja tänka på ditt eget bästa. förstår du inte hur otroligt mkt du kommer ångra alla dessa bloggar o dess innehåll om kanske något, några år? du lägger ju upp hela dej själv och ditt liv för allmänn beskådning på internet. folk skrattar åt dej ( den personen som glatt delar med sig på internet av hennes liv, tankar och känslor), och folk uppfattar dej patetisk. självklart inte alla, men väldigt väldigt många.
  om du trivs och mår bra av att skiva alla dina bloggar och dela med dig av ditt liv så är ju det ingen fara med det. då kan man istället undra varför det folk som tycker att du är patetisk ens orkar bry sig om att läsa och sedan kommentera? jag bryr mig inte ett skit om dej, men tänk på det jag nu har tagit mig tid att skriva, och inse att du gör ett stort jävla misstag att inte hålla vissa tankar och upplevelser för dig själv och inom din egna kompiskrets.

 4. okej du med dina liberala tankar.

  Det ja skrev ovanför , syftar på att det finns de som V�LJER att inte söka jobb utan att få bidrag.

 5. Saian skriver:

  ”ähh, bella” ”du är min idol” ”åhh”
  va i helvete är det med er? hon är en helt vanlig brud i 15 års åldern som knappast är en man lägger märke till på stan. och vad menar du bella med att man kan välja att få bidrag eller jobb? är du dum eller? om man får möjlighet till ett jobb och tackar nej så får man inget bidrag, bidrag får dem som inte får jobba eller har möjligheten till det.
  sen börjar man ju undra vem din nu pojvän är, varför hänger han med 2 år yngre gäng för? är han så töntig?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..